cofi 132
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 31.12.2015.
- Poruka
- 49
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Pozdrav, kupio sam telefon januara ove godine u pitanju je Honor 10. Sve je bilo ok dok nisam primetio da se procenat baterije ne ponasa kako treba. Naprimer kada skinem telefon s punjaca i pocnem da ga koristim ~30min nista se ne desava ostaje isti %, i onda kada ugasim telefon (ne skroz nego ekran samo iskljucim) posle 5 minuta vidim kako se naglo smanjio % (npr. sa 94% smanji se na 86%) . Zbunjuje me to sto ne prikazuje odma % nego tek kada iskljucim telefon. E sad imam pitanje, da li bih kalibracijom baterije uspeo resiti ovaj problem ?
I jos jedno pitanje, kako se pravilo kalibrise baterija? CItao sam da moram isprazniti bateriju na 0 i onda napunim do 100 i da ponovim isti proces posle nedelju dana,a negde pise da uradim dva puta za redom? Ili da li zna neko drugo resenje? Hvala na pomoci !
I jos jedno pitanje, kako se pravilo kalibrise baterija? CItao sam da moram isprazniti bateriju na 0 i onda napunim do 100 i da ponovim isti proces posle nedelju dana,a negde pise da uradim dva puta za redom? Ili da li zna neko drugo resenje? Hvala na pomoci !