• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Procenat baterije se ne menja

cofi 132

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
31.12.2015.
Poruka
49
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Pozdrav, kupio sam telefon januara ove godine u pitanju je Honor 10. Sve je bilo ok dok nisam primetio da se procenat baterije ne ponasa kako treba. Naprimer kada skinem telefon s punjaca i pocnem da ga koristim ~30min nista se ne desava ostaje isti %, i onda kada ugasim telefon (ne skroz nego ekran samo iskljucim) posle 5 minuta vidim kako se naglo smanjio % (npr. sa 94% smanji se na 86%) . Zbunjuje me to sto ne prikazuje odma % nego tek kada iskljucim telefon. E sad imam pitanje, da li bih kalibracijom baterije uspeo resiti ovaj problem ?
I jos jedno pitanje, kako se pravilo kalibrise baterija? CItao sam da moram isprazniti bateriju na 0 i onda napunim do 100 i da ponovim isti proces posle nedelju dana,a negde pise da uradim dva puta za redom? Ili da li zna neko drugo resenje? Hvala na pomoci !

Nesaa

Newcomer
Učlanjen(a)
02.08.2019.
Poruka
1
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Možda je baterija oslabila imao sam sličan problem na Xiaomi Redmi Note 2,

icsadam

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
06.08.2019.
Poruka
61
Rezultat reagovanja
21
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Dell Inspirion 3542
CPU & cooler:
Intel i7-4510U
RAM:
8GB
VGA & cooler:
GT 840M
HDD:
Kingston 240GB
Sound:
Harman Kardon
Mice & keyboard:
Logitech
OS & Browser:
Firefox
Pozdrav, kupio sam telefon januara ove godine u pitanju je Honor 10. Sve je bilo ok dok nisam primetio da se procenat baterije ne ponasa kako treba. Naprimer kada skinem telefon s punjaca i pocnem da ga koristim ~30min nista se ne desava ostaje isti %, i onda kada ugasim telefon (ne skroz nego ekran samo iskljucim) posle 5 minuta vidim kako se naglo smanjio % (npr. sa 94% smanji se na 86%) . Zbunjuje me to sto ne prikazuje odma % nego tek kada iskljucim telefon. E sad imam pitanje, da li bih kalibracijom baterije uspeo resiti ovaj problem ?
I jos jedno pitanje, kako se pravilo kalibrise baterija? CItao sam da moram isprazniti bateriju na 0 i onda napunim do 100 i da ponovim isti proces posle nedelju dana,a negde pise da uradim dva puta za redom? Ili da li zna neko drugo resenje? Hvala na pomoci !
Probaj da resetuješ ceo telefon kroz recovery (data+cache),ako se isto ponaša šalji na servis!

Ovde imaš 2 metoda za kalibraciju baterije,ali ne verujem da će ti to pomoći: OVDE

Vrh