Uporediš i vidiš i sam.Dominator to je ova za koju sam pitao prvi put, jel to ta?
Zato što ste ti i tebi slični maksimalno bezobrazni i traćite vreme svih nas koji vam iz teme u temu govorimo jedno te isto.A sto se vecina vas ponasa retardirano?
Javi sta si uzeo i je l radi. Fury bi ti bez ikakvih problema trebao da sljaka ali kao sto Domi rece Ryzen je malo pipljiv i nikad nije "sigurno". Na mom pc-u je isti ram, gore pomenut. Fury, samo malo brzi, sam drugaru ubacio u konfu sa Ryzen 9 3900x jer je tad imao jedan covek kod sebe vec u Novom Sadu pa drugar je bio nestrpljiv, kao sto si i ti.(sto nije lose svi mi zelimo sto pre da se igramo sa hardverom) Sto se tice raspravke gore ne zameri Domiju i Blacku, otkad sam ja na forumu te dve osobe i ima jos par njih da ne nabrajam, su uvek ali uvek tu da ti daju kako savet za bilo sta 'hardware related' tako i da se nasale i progovore po koju van ovih ovde najucestalijih tema. Oni su ti samo skrenuli paznju kako ne bi trebalo da se ponasas i to je to.Veruj mi precutao sam svasta