Pa samo da ustanovim način da lepo održavam ratio, da ne potrošim čoveku pozivnicu za džabe...Obavezno nabavi FileList pozivnicu od Gulfija, laganica za održavanje.
Znam sve to, nije mi stranoDownload stats moze da ti se nabija iskljucivo dok ne skines do 100%. Kad si u "seeding" download se ne mrda. Sta ja radim na novim trackerima : Doplatim za dodatan hard na serveru (posto vec imam server), pustim skriptu da uzima one full HD nove serije. Nabijem tu par stotina GB upload-a, pustim na kompu/serveru max broj torrent-a za poene (ako je dozvoljeno, procitas pravila) i miran si. Nikad nikakvih problema nisam imao. Server mozes da uzmes za smesne pare.
A ja budala skidao 2-5Gb fajlove, sad ih se neću otarasiti nikad@blackmore1911
Moj savet je sledeci, trazi na tom privatnom torentu jako male fajlove, dakle od 1-2 mb, neke pesme slike dokumnte,
naskidaj ih ne manje od50 komada, dobijas poene za svaki torent koji ti stoji u listi nakon sat ili koliko vec vremena,
ako imas 50 ili vise fajlova dobijaces jako puno poena jako brzo na tim sitnim fajlovima
a ne moras da ih uploadujes jako dugo da bi bio na nuli ako me kapiras.
Ja sam tako deeeeebelo u plusu.
Pogledaj koji je limit pre nego sto ovo uradis. IPT npr ima limit na 15, posle toga ne dobijas nikakve dodatne poene. Takodje vecina tracker-a daje dodatne poene za vece fajlove.naskidaj ih ne manje od50 komada