Dragan.P
Banned
- Učlanjen(a)
- 20.04.2013.
- Poruka
- 3.249
- Rezultat reagovanja
- 940
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i5-8600k 4.20 GHz, Xigmatek Gaia SD1283
Motherboard:
MSI Z370 Krait Gaming
RAM:
Geil Evo Forza 16GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL16
VGA & cooler:
MSI GTX 1070 Ti Gaming 8G
Display:
Dell U2412M
HDD:
Sistem - Samsung 250GB 850 Evo, u racunaru - 640 GB, 3 TB, Rack LC-35U3 - 3 TB, 3 TB & 4 TB
Sound:
Dual Realtek® ALC1220 Codec
Case:
MS Industrial Winston
PSU:
Thermaltake Toughpower XT TPX-675M 675W
Optical drives:
Samsung SH-224BB/BEBE
Mice & keyboard:
Motospeed V10
Internet:
Telekom VDSL 50/8
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64, Google Chrome
Other:
Xiaomi Redmi 3s
Ako se ne razumeju onda se pita, imam toliko i toliko para sta mi je ciniti i sta je najbolji odnos ulozenog i dobijenog.Ne razumem cemu tolika halabuka.. Ne razumeju se svi i ne prate svi racunare da bi znali da ne kupuju AMD sada... Plus smo svi svesni da je pre jedno godinu dana najjaci tech kanal Cile, ne hejtujem ga ovo je cinjenica, govorio da je AMD bolji i stavljao ga u svaki klip i cak kupio i sebi... Naravno da su mu ljudi verovali i masovno poceli da kupuju FX 6300 tada... Okej je svi smo svesni da AMD vise ne valja i ne vredi ali nije ni toliko los koliko ste ga napravili ovde... Aman napravili ste da FX 6300 izgleda kao neki Sempron single core...
Tacno je da ne mozes mnogo da ocekujes od svog racunara ali nije ni toliko los... Smanji detalje ili rezoluciju u igrama i imaces bolji FPS... Prilagodi se situaciji.
Bas pre neko vece sam od kolege njegovom prijatelju sastavio komp u kome nije bilo sanse da se u budzet ugura intel procesor i hoces neces morali smo da stavimo amd ali zato se islo na nvidia kartu i sada je masina podpuna. Naravno kada je budzet ogranicen kao kod ovog coveka onda radis sa onim sto imas na raspolaganju ali kada mi kazu ne pitam za pare sastavi masinu tacno znam sta cu uzeti i sklopiti coveku da za ulozeno dobije najbolje i ono najbitnije da ce da mu traje dugo.
Ali opet napominjem gejming je jako skup sport za pracenje u kojem moras jako puno da ulazes da bi opstao na vrhu.
Drugo ja svoj komp kada sam sastavljao tada se nisam razumeo kada sada, ne kazem ni da sam sada neki genije ali mnogo vise znam nego kada sam svoj komp sklapao.
Ali sam zato gledao sta vecina pise po forumima, citao predlaganja, slusao savete, gledao na YT kako se takva ili slicna masina ponasa i na osnovu svih tih informacija sam sklopio ovo sto danas vidis u podpisu.
I opet napominjem nisam popio svu pamet ovog sveta i ja kao i svi trazim savet trazim pomoc jer u danasnje vreme kada se do novca za ovakav luksuz izdvaja onda se gleda da se kupe stvari najbolje od najboljih koje ce trajati duzi period bez ulaganja. Znaci nije sramota traziti pomoc, ali je greh baciti tolike pare na nesto sto ni pre godinu ipo dana nije bilo best buy a kamoli danas da je ok za gejming. I onda biti toliko drzak da neces da poslusas tudje savete i sugestije nego terati svoju pricu je van svake pameti.
On se ponasa kao da nije dosao da trazi pomoc nego da je nudi pa mu je tako sve jedno sta ljudi ovde pricaju i sta mu predlazu. Pogledaj sve postove unazad i videces da sve sto su mu ostali trazili da nista nije ponudio nego je vikao non stop jako sa nezadovoljan (ne napisano ali tako se moglo zakljuciti iz postova) kako mi radi gta v. Takve osobe nisu zasluzile nikakvu pomoc jer ne saradjuju.