Shoru
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 08.10.2016.
- Poruka
- 21
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 6300
Motherboard:
Gigabyte GA DSP3
RAM:
Patriot Viper 8GB
VGA & cooler:
Nvidia GTX 960 (Gigabyte)
HDD:
Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM
Case:
Thermaltake Core V31
PSU:
Cooler Master B500
Pozdrav, nov sam na forumu i hteo bih da vas pitam za soluciju mog problema.
Od kad sam kupio graficku suocavam se sa ovim problemom. Imam gubitak FPS-a na igricama, konkretno GTA V (Battlefield 4 sam popravio tako sto sam iskljucio turbo mode procesora u biosu). Na kojim got settingsima da pokrenem igricu, radi otprilike isto, frejmovi po sekundi variraju i nisu uvek isti, ali otprilike je 40-50 frejmova. Pokusavao sam da palim i gasim razne opcije u samoj igrici ali bez uspeha, performanse su ostale iste.Palo mi je na pamet i da je problem povezan sa Nvidia Control Panel settingsima i da bih trebao da ih malo cackam, ali nisam bas siguran.
E sada jos jedan problem u kog najvise sumnjam, koji je moguci krivac.
RAM usage mi je poprilicno velik, s obzirom da nemam puno ukljucenih programa u pozadini. Trazio sam resenje ali neuspesno. Takodje sam cuo da ovo mogu da prouzrukuju virusi itd. ali ne verujem da je to u mom slucaju zato sto sam nedavno formatirao Windows.
AMD FX 6300
Nvidia GTX 960
Gigabyte GA-DS3P
8GB Patriot Viper RAM
Seagate Barracuda 1TB 7200RPM
120GB SSD
Cooler Master B500 PSU
Hvala unapred.
Od kad sam kupio graficku suocavam se sa ovim problemom. Imam gubitak FPS-a na igricama, konkretno GTA V (Battlefield 4 sam popravio tako sto sam iskljucio turbo mode procesora u biosu). Na kojim got settingsima da pokrenem igricu, radi otprilike isto, frejmovi po sekundi variraju i nisu uvek isti, ali otprilike je 40-50 frejmova. Pokusavao sam da palim i gasim razne opcije u samoj igrici ali bez uspeha, performanse su ostale iste.Palo mi je na pamet i da je problem povezan sa Nvidia Control Panel settingsima i da bih trebao da ih malo cackam, ali nisam bas siguran.
E sada jos jedan problem u kog najvise sumnjam, koji je moguci krivac.
RAM usage mi je poprilicno velik, s obzirom da nemam puno ukljucenih programa u pozadini. Trazio sam resenje ali neuspesno. Takodje sam cuo da ovo mogu da prouzrukuju virusi itd. ali ne verujem da je to u mom slucaju zato sto sam nedavno formatirao Windows.
AMD FX 6300
Nvidia GTX 960
Gigabyte GA-DS3P
8GB Patriot Viper RAM
Seagate Barracuda 1TB 7200RPM
120GB SSD
Cooler Master B500 PSU
Hvala unapred.
Poslednja izmena: