speeDY
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 07.02.2011.
- Poruka
- 24
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Zvuk je sve vreme radio na slusalicama! Kada sam pronasao kabal za Zvucnjake i kad sam ga ukljucio nista se nije culo i posle toga tj pre 6 , 7 meseci neam zvuk i nzm kako da ga popravim. Inace koristim Windows7 64bit.
I sad probao sam sve te fore Reintall Driver i to i ne pomaze sto je jos gore u driveru pise da mi Jack Ukljucen A ja nista ne cujem nzm kako je to moguce ! I tu sam provalio da mi nije crklo nista ovako ! Nego je do windowsa ili ko zna! Ako mozete da mi pomognete nmg vise da igram bez zvuka!
Eo i slike!
A napred mi nije nista Ukljuceno tj na kucistu! Nego mi samo ukljuceno u maticnoj!
Mozda sam omasio podforum , ako jesam prebacite gde treba jer nmg da nadjem... Hvala!
I sad probao sam sve te fore Reintall Driver i to i ne pomaze sto je jos gore u driveru pise da mi Jack Ukljucen A ja nista ne cujem nzm kako je to moguce ! I tu sam provalio da mi nije crklo nista ovako ! Nego je do windowsa ili ko zna! Ako mozete da mi pomognete nmg vise da igram bez zvuka!
Eo i slike!
Mozda sam omasio podforum , ako jesam prebacite gde treba jer nmg da nadjem... Hvala!
Poslednja izmena: