Pinpo
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 14.09.2023.
- Poruka
- 16
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
imam jedan problem danas mi je stigo novi kuler za procesor i ventilator za air flow, kuler nije sad bas neki najbolji ali sigurno radi bolje od stock intel kulera za 9-u generaciju. Kupio sam termalnu pastu "HALNZIYE HY-A9 kostala me je 1100 dinara takodje nije sad bas neka najbolja ali nije ni najgora (bar ne bi trebalo zar ne?), takodje sam promenio termalnu pastu i na grafickoj karti. Konkretan problem je da se temperatura na procesoru gotovo pa nije promenila, ja sam prvi put kad sam montirao kuler skino pre toga ram memoriju misleci da ce mi smetati pri montiranju kulera, no ipak kada sam montiro vec kuler i hteo da ubacim ram blizi kuleru nisam mogao pa sam moro opet da skidam kuler, kada sam ga skino dodao sam jos mrvicu termalne paste jer sam vido da ipak nisam dodao dovoljnu kolicinu. Kada sam sve na kraju opet montiro na svoje mesto i upalio PC, usao sam u jednu igru malo zavisniju za grafiku "BLOODHUNT" (ako nekog zanima) zbog koje sam i odlucio da uzmem bolji kuler jer sam imo problema sa prevelikim temperaturama koje su isle preko 90, sad nakon montiranja novog i postavke nove termalne paste promenilo se malo nesto za 4 do 5 stepena nize samo sto je i dalje veliki problem, na svu srecu makar se grafickoj karti smanjila temperatura, tako da ako neko zna resenje molim vas da mi to kazete i objasnite, jer sam blago receno danas doziveo nervni slom.