MIKI26
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 12.11.2016.
- Poruka
- 109
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Pozdrav sekirasi,
Imam problem sa startovanjem racunara.
Malo pre mi se iz cista mira ugasio dok sam slusao muziku na yt.
Zatim sam pokusao da ga upalim i iskocilo mi je sledece obavestenje. Zatim se racunar ugasio, pokusao sam opet na start dugme i instantly se ugasio. Zatim sam ga opet upalio i najnormalnije je proradio. Ne bih da bacam graske kad ce se opet ponoviti, tako da sam odlucan da resim taj problem.
Konfiguracija:
Biostar p31 a7 ver 6.1.
E8500
2gb ddr2
Geforce 210
Blueberry 500w
Windows 10 je nov sveze instaliran od pre 2 dana. Da napomenem da sam instalirao clear windows 10 pa sam ga posle aktivirao nisam skidao modovan.
Moje misljenje je da je problem HardDisk jer je veoma star medju prvim sata hardovima 80gb i dok radi cesto kucka i bucan je.
Послато са HUAWEI CUN-L01 уз помоћ Тапатока
Imam problem sa startovanjem racunara.
Malo pre mi se iz cista mira ugasio dok sam slusao muziku na yt.
Zatim sam pokusao da ga upalim i iskocilo mi je sledece obavestenje. Zatim se racunar ugasio, pokusao sam opet na start dugme i instantly se ugasio. Zatim sam ga opet upalio i najnormalnije je proradio. Ne bih da bacam graske kad ce se opet ponoviti, tako da sam odlucan da resim taj problem.
Konfiguracija:
Biostar p31 a7 ver 6.1.
E8500
2gb ddr2
Geforce 210
Blueberry 500w
Windows 10 je nov sveze instaliran od pre 2 dana. Da napomenem da sam instalirao clear windows 10 pa sam ga posle aktivirao nisam skidao modovan.
Moje misljenje je da je problem HardDisk jer je veoma star medju prvim sata hardovima 80gb i dok radi cesto kucka i bucan je.
Послато са HUAWEI CUN-L01 уз помоћ Тапатока