IgorNaumovski
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 25.08.2017.
- Poruka
- 53
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600x / CoolerMaster ML240L RGB
Motherboard:
ROG STRIX B450-F II
RAM:
16GB G.Skill Trident Z (3600Mhz)
VGA & cooler:
RX 580 4GB SAPPHIRE
Display:
2x Samsung S24D390
Sound:
Steelseries Arctis 3
Case:
NZXT S340
Mice & keyboard:
Steelseries Rival 300 & Steelseries Apex Pro TKL
Other:
iPhone 11 Pro
Nedavno sam kupio bas sve nove delove sem graficke karte koju imam trenutno RX 580 4gb SAPPHIRE
na 2 televizora sam pokusao ovo znaci jednostavno nekad radi sve normalno a nekad se desava.
Menjao sam hdmi kablove, na hdmi-ju nekad nece da baci sliku nego pise nema signala a nekad kad duze radi krene da secka slika i da se cuje pucketanje. Dok na VGA baca sliku bez problema i sve radi.
Takodje kada su povezani VGA i HDMI zajedno ako odmah baci sliku na VGA onda daje i na HDMI a bez VGA nece HDMI ponekad. Da li ovo moze da bude slab signal koji salje kabl
Da li mi je potreban mozda onaj Repeater za hdmi on je oko 1000dinara
na 2 televizora sam pokusao ovo znaci jednostavno nekad radi sve normalno a nekad se desava.
Menjao sam hdmi kablove, na hdmi-ju nekad nece da baci sliku nego pise nema signala a nekad kad duze radi krene da secka slika i da se cuje pucketanje. Dok na VGA baca sliku bez problema i sve radi.
Takodje kada su povezani VGA i HDMI zajedno ako odmah baci sliku na VGA onda daje i na HDMI a bez VGA nece HDMI ponekad. Da li ovo moze da bude slab signal koji salje kabl
Da li mi je potreban mozda onaj Repeater za hdmi on je oko 1000dinara