Uzeo sam novu B450M Pro4-F i uz nju rx 580nitro +. Sve je proslo kako treba povezivanje, instalacija sistema i sve radi kako treba sem ram memorije.Memorija g.skill f4-3000c16d-16gisb 2x8gb, nikako ne mogu da namestim frekvenciju. Ubacivao sam na slotove 1 i 3, i na 2 i 4, ali ista stvar. Ne mogu da namestim vecu frekvenciju od 2133mhz. Stavim xmp na 3000 kolika je ta memorija, izadjem iz biosa, komp se restartuje 3 puta i onda se digne i u biosu stoji da je upaljen xmp, ali i dalje pise da je 2133mhz, probao sam i manuelno da zamenim frekvenciju i na 3000 i na manje ali isti slucaj dobijam. I svaki put kad izadjem iz biosa restartuje se tri puta pa se onda pali. I kad vratim na 2133 pali normalno iz prve, ali kad podigne sistem, cesto se desava bsod. Sad sam probao sa jednim stikom, isti slucaj sto se tice frekvencije i restartovanja. Sta raditi?? Sta moze biti problem? Slican slucaj sam imao i sa starom b450 hdv, ali sam nekako uspeo da odradim, ali se ne secam kako.
Procesor je R3 3200g. Uspeo sam na jednom stiku da namestim na 2866mhz, ali sam dobio bsod 3 puta za 5 min.
Procesor je R3 3200g. Uspeo sam na jednom stiku da namestim na 2866mhz, ali sam dobio bsod 3 puta za 5 min.
Poslednja izmena: