Moj brat igra neki pes i od pre par dana, ne moze da se uloguje, javlja mu se problem kao sa slike. To je radilo bez problema, ali se onda javio taj problem, gde je popravljeno tako, sto je zamenjen stari ruter sa novijim modelom (nedavno). Odmah po zameni rutera je proradilo, kada su se namestili portovi. Medjutim, sada se opet isti problem javlja i sa ovim novim ruterom, iako je sve radilo. Verovatno je do ISP, kao da su portovi zakljucani ili je neki bag kod njih.
Ono sto sam hteo da pitam, jeste, da li neko zna kako da se resi ovaj problem, a da nema veze sa namestanjem portova u ruteru ili firewall-u, ili opcijama u samoj igri, posto nista od toga ne radi, a radilo je, i niko nista nije cackao oko toga, pa da sada zbog toga nece da radi.
Ono sto sam hteo da pitam, jeste, da li neko zna kako da se resi ovaj problem, a da nema veze sa namestanjem portova u ruteru ili firewall-u, ili opcijama u samoj igri, posto nista od toga ne radi, a radilo je, i niko nista nije cackao oko toga, pa da sada zbog toga nece da radi.