KaSp3rSky
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 25.03.2017.
- Poruka
- 72
- Rezultat reagovanja
- 4
Moja konfiguracija
Pozdrav svima! Treba mi pomoc vezano za novu konfiguraciju koju sam juce sklopio.
komponente su sledece:
Ploca Gigabyte Aorus x570 i pro wifi
Cpu: rayzen 9 3900x
Ram: corsair v. 2x16gb
Hard disk: samsung evo 970 plus 500gb
Napajanje: corsair 650w gold plus
Upalio sam racunar nakon sto sam ga spojio i upale se kuleri, na ekranu se ne pojavljuje nista. Meni lici da je problem u ploci. Na netu sam nasao da moze biti problem do biosa, pa sam skinuo novi bios i odradio q flash plus, bez procesora, i ram memorije. Nakon toga isto. Mislim sa je ploca jer se ne pojavljuje nista na ekranu. Cuje se rad ventilatora, ventilator na procesoru zavrti prvo jace, pa kao da prekine pa onda nastavi normalnim tempom. U cemu moze biti problem?
komponente su sledece:
Ploca Gigabyte Aorus x570 i pro wifi
Cpu: rayzen 9 3900x
Ram: corsair v. 2x16gb
Hard disk: samsung evo 970 plus 500gb
Napajanje: corsair 650w gold plus
Upalio sam racunar nakon sto sam ga spojio i upale se kuleri, na ekranu se ne pojavljuje nista. Meni lici da je problem u ploci. Na netu sam nasao da moze biti problem do biosa, pa sam skinuo novi bios i odradio q flash plus, bez procesora, i ram memorije. Nakon toga isto. Mislim sa je ploca jer se ne pojavljuje nista na ekranu. Cuje se rad ventilatora, ventilator na procesoru zavrti prvo jace, pa kao da prekine pa onda nastavi normalnim tempom. U cemu moze biti problem?
Poslednja izmena: