ALEKSA1999
Banned
- Učlanjen(a)
- 05.08.2015.
- Poruka
- 125
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 6300
Motherboard:
Gigabyte 970a-ds3p
RAM:
8GB DDR3
Display:
ASUS GTX750 TI 2GB GDDR5 OC Edition
HDD:
1TB Western Digital
PSU:
LC Power 600w
Other:
3dfx Voodoo 5500
Pozdrav svima! pre par dana sam kupio novi laptop za faks, najvise za Photosop i AfterEffects i ostale Adobe programe. Upitanju je Acer Aspire 3 A315-41-R53R.
Specifikacije:
AMD Ryzen 3 2200U
AMD Radeon Vega3 GPU
4GB RAM DDR4
128GB SSD + 1000GB HDD
I skroz sam se razocarao u Photoshop-u po 10-15 sekundi moram da cekam da smanjim ili uvecam rezoluciju slike, koci kada otvaram JPEG-PNG fajl, par puta mi je i crash-ovao pise da nema dovoljno ram memorije. Laguje pri najosnovnijim operacijama da ne pricam o nekim malo zahtevnijim. Znam da je 4GB malo, svakako sam planirao da mu dodam jos 4 ili 6 GB. Ali sada se plasim da se nisam s***ao sto sam ga kupio. Da li je moguce da je stvarno tako los da nemoze ***eni fotosop da radi kako treba??
Inace kupio sam ga bez operativnog sistema. Instalirao sam mu Windows 10 na SSD-u.
Hvala unapred!
Specifikacije:
AMD Ryzen 3 2200U
AMD Radeon Vega3 GPU
4GB RAM DDR4
128GB SSD + 1000GB HDD
I skroz sam se razocarao u Photoshop-u po 10-15 sekundi moram da cekam da smanjim ili uvecam rezoluciju slike, koci kada otvaram JPEG-PNG fajl, par puta mi je i crash-ovao pise da nema dovoljno ram memorije. Laguje pri najosnovnijim operacijama da ne pricam o nekim malo zahtevnijim. Znam da je 4GB malo, svakako sam planirao da mu dodam jos 4 ili 6 GB. Ali sada se plasim da se nisam s***ao sto sam ga kupio. Da li je moguce da je stvarno tako los da nemoze ***eni fotosop da radi kako treba??
Inace kupio sam ga bez operativnog sistema. Instalirao sam mu Windows 10 na SSD-u.
Hvala unapred!