Kenan_vkl
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 18.11.2022.
- Poruka
- 33
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
Instalirao novi sistem sve full,poslije restarta bacio mi blue screen greska windows needs to be repaired 0x0000000e .. i moram rr par puta da udje u windows,stalno izbacuje to..kad udjem u windows sve rad normalno instalira sve igrice sve full i kad restartujem komp opet baci tu gresku i opet mora gasiti paliti par puta da udje u windows..
Ryzen 5 3600
16gb ddr4
B550 ploca
Gtx 1650 kartica
Googlao sam,izbacuje da kucam neke komande u cmd probao sam to sve,ne pomaze..gurnem nazad usb pa probam sa windows repair da uradim sam,isto ne pomaze..znaci komp je oke sve kad udje u windows,radi kao i svaki dan..sumnjam na nesto oko instalacije,al par pura formatiram sve instaliram ponovo,opet isto..hvala svima na pomoci
Da napomene,sta god sam kucao na google nigdje nije pisalo je hardverski problem,nesto je do instalacije ili windowsa..u biosu mi prepoznaje ssd hdd usb sve normalno
Ryzen 5 3600
16gb ddr4
B550 ploca
Gtx 1650 kartica
Googlao sam,izbacuje da kucam neke komande u cmd probao sam to sve,ne pomaze..gurnem nazad usb pa probam sa windows repair da uradim sam,isto ne pomaze..znaci komp je oke sve kad udje u windows,radi kao i svaki dan..sumnjam na nesto oko instalacije,al par pura formatiram sve instaliram ponovo,opet isto..hvala svima na pomoci
Da napomene,sta god sam kucao na google nigdje nije pisalo je hardverski problem,nesto je do instalacije ili windowsa..u biosu mi prepoznaje ssd hdd usb sve normalno