sinisa93
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 06.01.2016.
- Poruka
- 65
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core2Quad Q6600 @ 3.2 GHz - 1.37V / LC Power LC-CC-95
Motherboard:
ASUS P5Q PRO
RAM:
8GB DDR2 800MHz
VGA & cooler:
EVGA GeForce GTX 960 SC
Display:
BenQ G2110W
HDD:
WD Green 1TB
PSU:
LC Power LC600H-12 V2.31
Mice & keyboard:
MS Missile
Internet:
m:tel ADSL 20/10
OS & Browser:
Windows 10 Pro
Danas sam primijetio da imam cudan problem sa telefonom, kad pokusam nekog pozvati izbacuje mi gresku "Nije registrovan na mrezu" odnosno "Not registered on network". A kad mene neko pokusa zvati on cuje da telefon zvoni ali se meni na telefonu nista ne prikazuje niti cuje, znaci nisam nedostupan. Signal imam... U pitanju je Galaxy S3 I9300.
Kad sam kupio telefon (koristen) bio je na stock firmware-u 4.3 i rootovan. Kako je bio strasno spor i htio sam da se rijesim nepotrebnog bloatware-a ubacio sam mu CyanogenMod 12.1 koji mi se nesto pretjerano nije svidio jer nema Stable verzije nego samo Nightly pa presao sam na CM11. Koristio sam ga par dana i kako sam imao nekakvo cudno ponasanje kamere odlucio sam da se vratim na stock firmware. Da napomenem, na oba custom firmware-a razgovori su radili potpuno normalno, a problem je nastao vracanjem na stock.
Skinuo sam firmware sa stranice Sammobile i flashovao ga preko Odina i od tad mi se desava navedeni problem. Pa bih volio da cujem vase misljenje, gdje je mogao nastati problem i sta mi je sljedece ciniti? Firmware je skinut za region Germany (DBT).
Kad sam kupio telefon (koristen) bio je na stock firmware-u 4.3 i rootovan. Kako je bio strasno spor i htio sam da se rijesim nepotrebnog bloatware-a ubacio sam mu CyanogenMod 12.1 koji mi se nesto pretjerano nije svidio jer nema Stable verzije nego samo Nightly pa presao sam na CM11. Koristio sam ga par dana i kako sam imao nekakvo cudno ponasanje kamere odlucio sam da se vratim na stock firmware. Da napomenem, na oba custom firmware-a razgovori su radili potpuno normalno, a problem je nastao vracanjem na stock.
Skinuo sam firmware sa stranice Sammobile i flashovao ga preko Odina i od tad mi se desava navedeni problem. Pa bih volio da cujem vase misljenje, gdje je mogao nastati problem i sta mi je sljedece ciniti? Firmware je skinut za region Germany (DBT).