• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Problem sa monitorom

Cimburovic

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
07.10.2014.
Poruka
78
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Pozdrav, imam problem sa monitorom.

Pre nekoliko meseci desavalo mi se da se monitor samo iskljuci od jednom, i upali posle sekundu, i to nije bilo toliko strasno, pa je posle nekog vremena prestalo.

Sada je opet krenuo isti problem, ali se sada desava da se monitor gasi ali se ne pali duze vreme, takodje lampica se pali i gasi.

Monitor se upali kada pozadi "prodrmam" hdmi kabl, ali se posle nekog vremena opet iskljuci.

Sada je pocelo da mi u gornjem desnom uglu "treperi" nesto crno, malo je vidljivo ali dovoljno da se primeti, ne znam kako bi recima mogao da objasnim tacno sta je to, ali se desava.

Mislim da je problem do samsung ac/dc adaptera, jer sam hdmi kabl promenio i sve je isto. Takodje nije do graficke karte jer sam menjao i monitor.

Oznaka monitora je : Samsung SyncMaster BX2331

Hvala unapred na pomoci!

Cimburovic

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
07.10.2014.
Poruka
78
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
Inace, ukoliko neko zna gde mogu da kupim adapter za monitor bicu mu puno zahvalan :)

Srki

PCAXE Member
Učlanjen(a)
26.03.2013.
Poruka
154
Rezultat reagovanja
12
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 2600
Motherboard:
MSI B450 Tomahawk MAX
RAM:
HyperX 8GB Fury DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16FB3K2/8
VGA & cooler:
RX580 Sapphire Nitro+ 8gb gddr5 limited edition
Display:
Samsung 32" 1080p
HDD:
KINGSTON 240GB UV500 SATA 3 2.5" SUV500/240G
Sound:
Genious 5.1
Case:
Thermaltake Versa II Black Edition
PSU:
MS Industrial Cyclops V
Internet:
SBB 100/10
OS & Browser:
Windows 10

Evo nasao sam ja na amazonu, mozes odatle da porucis, cini mi se i da je besplatna dostava tako da te to izadje oko 10e (1200din) Ti jos samo proveri da li je to ta voltaza, tj da li se poklapa input/output i ako se poklapa to je to :D
Odes na amazon i samo kopiraj ovo
KFD AC Charger For 23-Inch Samsung Syncmaster Model BX2331

Vrh