stefi988
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 22.07.2013.
- Poruka
- 584
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP Pavilion G7
CPU & cooler:
Intel Core i5-2430M 2,4GHz
Motherboard:
HP HM65
RAM:
8GB Hyundai 1600MHz
VGA & cooler:
Intel HD 3000
Display:
Panasonic TV 32'' FHD
HDD:
Samsung 840EVO 120GB
Sound:
Integrisana
Optical drives:
Lacie eksterni
Mice & keyboard:
HP, Apple
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 home x64
Hristos Vaskrese! Srecan Uskrs!
Maticna ploca je Asus P5G41T-M LX a ostatak konfiguracije:
-Intel core 2 duo E8400
-2GB DDR3
-500W PSU
-160GB sata HDD
Problem je u tome da maticna radi vrti kulere ali ne baca sliku. Kada je u tom stanju hladnjak chipseta je hladan a takodje i hladnjak procesora. Beep kodivi se ne javljaju...
Medjutim posle nekoliko sati rada desava se da kompjuter proradi, kada proradi sve radi ok i stabilno. Kada je poslednji put proradila, flesovao sam najnoviji bios, instalirao win 7 i sve je super radilo par sati. U medjuvremenu racunar je ostao upaljen, nisam bio pored njega i kada sam usao nije imao sliku ali, mis i tastatura nisu radili a kuleri su vrteli.
Sta mislite sekirasi? Da li je maticna mrtva ili ima nade da se sredi?
Da dodam da sam, probao i drugu memoriju, drugo napajanje, pciex grafiku, drugi procesor, drugi kuler. Dakle maticna sigurno pravi problem a mene zanima da li je taj problem resiv ili je maticna zrela za kontejner?
Hvala unapred,
Srecni praznici!
Maticna ploca je Asus P5G41T-M LX a ostatak konfiguracije:
-Intel core 2 duo E8400
-2GB DDR3
-500W PSU
-160GB sata HDD
Problem je u tome da maticna radi vrti kulere ali ne baca sliku. Kada je u tom stanju hladnjak chipseta je hladan a takodje i hladnjak procesora. Beep kodivi se ne javljaju...
Medjutim posle nekoliko sati rada desava se da kompjuter proradi, kada proradi sve radi ok i stabilno. Kada je poslednji put proradila, flesovao sam najnoviji bios, instalirao win 7 i sve je super radilo par sati. U medjuvremenu racunar je ostao upaljen, nisam bio pored njega i kada sam usao nije imao sliku ali, mis i tastatura nisu radili a kuleri su vrteli.
Sta mislite sekirasi? Da li je maticna mrtva ili ima nade da se sredi?
Da dodam da sam, probao i drugu memoriju, drugo napajanje, pciex grafiku, drugi procesor, drugi kuler. Dakle maticna sigurno pravi problem a mene zanima da li je taj problem resiv ili je maticna zrela za kontejner?
Hvala unapred,
Srecni praznici!