Znam da mi necete verovati ali postoji jedan sajt na kome ste zabranjeni. Necu reci koji je sajt u pitanju da im ne bi pravio besplatnu reklamu samo cu reci da ime sajta pocinje sa F a da je vlasnik sajta izvesni P za koga nisam ni znao kakav je covek dok to nisam slucajno otkrio kada sam pokusao da postavim link do jednog testa procesora sa ovog sajta. Verovali ili ne umesto ispravnog linka dobio sam nesto tipa ******.
Sad sledi najzanimljiviji deo kada sam vlasniku ukazao na ovaj problem doticni me je banovao iako za svo vreme mog boravka tamo nisam imao ni jedan jedini negativan poen zbog cega ne mogu da se preko P.M dogovaram oko preuzimanja procesora koji sam platio jer mi je ukinuta mogucnost slanja poruka. Ima li neko ideju kako da resim ovaj problem sa doticnim vlasnikom sajta.
Sad sledi najzanimljiviji deo kada sam vlasniku ukazao na ovaj problem doticni me je banovao iako za svo vreme mog boravka tamo nisam imao ni jedan jedini negativan poen zbog cega ne mogu da se preko P.M dogovaram oko preuzimanja procesora koji sam platio jer mi je ukinuta mogucnost slanja poruka. Ima li neko ideju kako da resim ovaj problem sa doticnim vlasnikom sajta.
Poslednja izmena: