FantomX
GPU Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 4.849
- Rezultat reagovanja
- 3
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
iMac 24"
Other:
¿ʞɔnɟ əɥʇ ʇɐɥʍ
Sta se desilo. Na poslu svi korisnici imaju laptop racunare i svi su na domenu, naravno. Kada se korisnik prvi put uloguje na neki racunar koji je na domenu, automatski se kreira njegov profil. Normalno. Ono sto se danas desilo jednom saradniku - ulogovao je se na laptop kada je stigao i nista od dokumenata nije bilo tu, desktop, My documents, ama bas nista.
Kada sam pogledao datum kreiranja ova dva foldera, video sam da su ponovo kreirani kada se on ulogovao, pre 10-tak minuta. Dakle, kolega koristi laptop vec duze vreme, nemam uopste ideju sta je moglo da se desi, samo znam da su svi podaci nestali.
Imao sam tripove sa domenskim nalozima da se iskreira TEMP profil i onda tu budu svi podaci, sto sada nije slucaj.
Ako neko imaju ideju sta je moglo da se desi, neka napise.
Ako neko zna cime bih mogao da pokusam da povratim podatke, pre nego sto se posalje specijalizovanoj firmi hdd (oko 70.000 dinara usluga), neka vice.
Kada sam pogledao datum kreiranja ova dva foldera, video sam da su ponovo kreirani kada se on ulogovao, pre 10-tak minuta. Dakle, kolega koristi laptop vec duze vreme, nemam uopste ideju sta je moglo da se desi, samo znam da su svi podaci nestali.
Imao sam tripove sa domenskim nalozima da se iskreira TEMP profil i onda tu budu svi podaci, sto sada nije slucaj.
Ako neko imaju ideju sta je moglo da se desi, neka napise.
Ako neko zna cime bih mogao da pokusam da povratim podatke, pre nego sto se posalje specijalizovanoj firmi hdd (oko 70.000 dinara usluga), neka vice.