Preko biosa?Jesi li ti uopste usao u instalaciju win 7 ?
Ako jesi, ides na custom opciju (nikako upgrade), i na particiju od hdd imas dole opciju da formatiras hdd, pa kad to odradis nastavis instalaciju i ne bi trebalo da imas nikakav problem.
Pokusavam da ga boot-ujem i stalno mi izlazi ovo
Da nema neke veze sto na starom hard disku imam win xp ?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
U biosu nadji boot device priority (ili naziv slicno tome), tu podesi da prvi uredjaj bude usb/disk na kome je instalacija win7.Preko biosa?
Tako sam i uradio,dodje do "windows is now loading" pojavi se ona ikona i iskoci ovoU biosu nadji boot device priority (ili naziv slicno tome), tu podesi da prvi uredjaj bude usb/disk na kome je instalacija win7.
Potom sacuvaj i restartuj kompjuter, i nastavi onako kako sam iznad napisao. (ono gore vazi kada vec udjes u instalaciju)
Pardon, "windows is now loading files..."Tako sam i uradio,dodje do "windows is now loading" pojavi se ona ikona i iskoci ovo
Pazi foru,nisam ga dirao sat vremena i evo sad hoce,medjutimMozda ti je ostecena instalacija (fajlovi), pa nece da krene. Skini opet windows i prebaci na usb ponovo, ne bi trebalo da bude problema.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Kao sto sam i rekao, do diska je ili su fajlovi corrupt, nema trece, probaj neku drugu instalacijuPazi foru,nisam ga dirao sat vremena i evo sad hoce,medjutim
Svakako neces znati dok ne probas, a na drugi nacin problem neces resitiNe verujem da je do diska ili iso-a, dao mi ga je lik iz servisa
Izgleda..znas mozda gde mogu da skinem ?Svakako neces znati dok ne probas, a na drugi nacin problem neces resiti
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Koliko rama ima makina? Poslacu ti link u pm.Izgleda..znas mozda gde mogu da skinem ?
Onda sam siguran da je do diska da bi odneo kod njega i da ti uzme crvenu za sredjivanje hahaNe verujem da je do diska ili iso-a, dao mi ga je lik iz servisa
To mi je isto izaslo kada sam pokusao instalirati Win7 sa USB-a koji nije bio napravljen kako treba.Pazi foru,nisam ga dirao sat vremena i evo sad hoce,medjutim
BRATE IMAS GAJBU PIVA OD MENENe valja instalacija ili si gurnuo flesh u USB 3.0 pa ne moze u crni stavi nikako u plavi koristiti power ISO za namestanje boot Usba
Hteo sam sa prsnem koliko sam se mucio,cak sam stavljao i na front panel misleci da usb ne valja..Kada se pojavi situacija kao sa slike, u 99% slucajeva je usb ubacen u 3.0.
I evo ko za maler na 55% dodjeHteo sam sa prsnem koliko sam se mucio,cak sam stavljao i na front panel misleci da usb ne valja..