Trenutno ne mogu da pokrenem racunar. Prije par dana sam spojio racunar i radio je, dan posle sam spojio prednje ventilatore na matocnu i tom prilikom sam izvadi 24 pinski kabal iz maticne da bih mogao lakse ugurati konektor od ventilarora i vratio 24pin kabal. Ali ocigledno nisam ga do kraja ugurao i prilikom paljenja pca sam cuo samo zujanje koje je prestalo nakon 6 7 sekundi ali pc nisam nikako uspio upalit. Ne daje nikakve znakove, ni rgb niti vrti ventilatore.
U medjuvremenu sam ispitao napajanje i ispravno je. U cemu moze da lezi problem? Postoji li kakva sansa da nista nije u kvaru i da sam uspijem to da popravim? Inace komponente su, napajanje: corsair hx850, graficka: asus tuf 3080 10gb, maticna: asus prime b660m-a d4, procesor: intel 12500.
Hvala unaprijed na pomoci!
U medjuvremenu sam ispitao napajanje i ispravno je. U cemu moze da lezi problem? Postoji li kakva sansa da nista nije u kvaru i da sam uspijem to da popravim? Inace komponente su, napajanje: corsair hx850, graficka: asus tuf 3080 10gb, maticna: asus prime b660m-a d4, procesor: intel 12500.
Hvala unaprijed na pomoci!