• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Problem sa driver-om

10kicho

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
26.04.2023.
Poruka
17
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
Zdravo. Kupio sam rx 580 8gb sapphire nitro+(polovna) pre nekog vremena, kada sam je kupio bila je u redu ali su poceli da mi se javljaju problemj sa software-om.kada ubodem drugi monitor u graficku posle nekog vremena slika se izgubi pocrni i moram da restartujem komp. Sada koristim 1 monitor ali sada je poceo problem i sa 1 monitorom, a bez software -a nema problema sa monitorima

Послато са 23021RAA2Y помоћу Тапатока

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.876
Rezultat reagovanja
2.417
Moja konfiguracija
Prilično siguran znak da grafa otkazuje.

Fearl3ss

Banned
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
2.848
Rezultat reagovanja
424
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
99tb + m2 nvme generation 10
Case:
NZXT RGB LGBT boje, full custom loop water no leak
PSU:
10000w gold 99% +
Zdravo. Kupio sam rx 580 8gb sapphire nitro+(polovna) pre nekog vremena, kada sam je kupio bila je u redu ali su poceli da mi se javljaju problemj sa software-om.kada ubodem drugi monitor u graficku posle nekog vremena slika se izgubi pocrni i moram da restartujem komp. Sada koristim 1 monitor ali sada je poceo problem i sa 1 monitorom, a bez software -a nema problema sa monitorima

Ne mora da znači da je ozbiljan kvar.. Za početak, koje su temperature, hotspot, da li je ikad otvarana ?
Da li si probao da je blago undervoltuješ i smanjiš brzine.. da li si siguran da nije napajanje u problemu ? Dešava se da kad silikon degradira, ne može da održi pređašnje taktove.. pucanje slike, driveri.

F-Com Novi Beograd, Integral servis Voždovac rešavaju ako je moguće spasiti.. ukoliko je uopšte isplatvio, sa obzirom na cenu druge 580.

10kicho

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
26.04.2023.
Poruka
17
Rezultat reagovanja
6
Moja konfiguracija
Ne mora da znači da je ozbiljan kvar.. Za početak, koje su temperature, hotspot, da li je ikad otvarana ?
Da li si probao da je blago undervoltuješ i smanjiš brzine.. da li si siguran da nije napajanje u problemu ? Dešava se da kad silikon degradira, ne može da održi pređašnje taktove.. pucanje slike, driveri.

F-Com Novi Beograd, Integral servis Voždovac rešavaju ako je moguće spasiti.. ukoliko je uopšte isplatvio, sa obzirom na cenu druge 580.
Graficka nije otvarana, temperature su normalne ne bavim se hard core gamingom igram blage igrice u zadnje vreme the crew 2 i ne prelaxi 70 stepeni u vrh glave otprilike je 60°c u proseku,nisam pokusavao sa voltazom,radio sam sa radnim taktom, njoj je base clock 1257 a meni je u software-u na 1314 ja mislim, smanjivao sam na base clock ali mislim da nije napravilo razliku.do napajanja ne verujem da je jer je napajanje relativnl novo skoro kupljeno njoy legion 700

Vrh