uniquecs
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 10.04.2020.
- Poruka
- 51
- Rezultat reagovanja
- 7
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 870 @ 3ghz
RAM:
4x2gb ddr3 1333mhz
VGA & cooler:
SAPHIRE RX 470 4GB
Zdravo svima nisam pisao dugo na forumu, u zadnje vreme imam problem da mi se desava da mi frejm u csgo opada na cak 150 nekad i na dole, igram na jakom levelu i 144hz monitoru pa mi se nekad bas oseca taj lag kao da mi igrica zamrzava na po sekundu ispisacu specifikacije pa ako mi mozete reci u cemu bi mozda mogao da lezi problem.
Specifikacije :
Maticna : B450 MSI PRO MAX (tako nesto nisam bas siguran)
M.2 : Samsung Evo 970
Graficka : Nvidia 1660Super
Ram : 2x8gb HyperX Fury (3200mhz)
Procesor : Ryzen5 3600
Do skora je racunar imao samo stok kuler, primetio sam da mi temperatura na procesoru ide cak do 85c pa sam skoro ugradio arctic freezer 34 esports i u toku igranja igrica ne prelazi 55c i to nije pomoglo.Jos sta mogu dodati da u toku koriscenja racunara mi je standardna temperatura graficke oko 50c nisam proverio u toku igrice koliko se zagrejava.
Jos sta mogu dodati da mi se povremeno pojavljuje BSOD.
Hvala puno unapred ako imate neka dodatna pitanja tu sam.
Specifikacije :
Maticna : B450 MSI PRO MAX (tako nesto nisam bas siguran)
M.2 : Samsung Evo 970
Graficka : Nvidia 1660Super
Ram : 2x8gb HyperX Fury (3200mhz)
Procesor : Ryzen5 3600
Do skora je racunar imao samo stok kuler, primetio sam da mi temperatura na procesoru ide cak do 85c pa sam skoro ugradio arctic freezer 34 esports i u toku igranja igrica ne prelazi 55c i to nije pomoglo.Jos sta mogu dodati da u toku koriscenja racunara mi je standardna temperatura graficke oko 50c nisam proverio u toku igrice koliko se zagrejava.
Jos sta mogu dodati da mi se povremeno pojavljuje BSOD.
Hvala puno unapred ako imate neka dodatna pitanja tu sam.