Jovan Aleksandrov
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 29.11.2017.
- Poruka
- 3
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Devil's Canyon Beast
CPU & cooler:
I7-4790K, Cooler Master Nepton 140XL
Motherboard:
Asus Maximus VI Extreme
RAM:
G.Skill TridentX 2x8Gb (F3-2400C10D-16GTX)
VGA & cooler:
Asus Matrix Platinum R9 280X 3GB GDDR5 (ROG MATRIX-R9280X-P-3GD5)
Display:
Dell P2417H
HDD:
Samsung SSD 850 Pro 256Gb
Case:
Cooler Master HAFX (RC-942)
PSU:
Seasonic Prime Titanium 850w
Optical drives:
Asus DRW-24D5MT
Mice & keyboard:
Logitech K120 & B100
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate SP1 64Bit
Pozdrav svima,
posto sam novi ovde ajde da pokusam da vam dam sto vise informacija pa da vidimo da li mi ima pomoci. Zelim da se zahvalim svima koji mi budu pomogli ovde ,novi sam na forumu,pa u buducnosti se nadam da cu i ja moci nekom da pruzim pomoc. U pitanju je sledeca graficka kartica Asus Matrix Platinum R9 280X (matrix-r9280x-p-3gd5),uglavnom dobio sam je od drugara posto je on prestao da gejmuje,kod njega smo probali graficku karticu i radi sve bez problema,kada sam je doneo kuci kod mene,i stavio u moj pc,ne daje sliku. Ajde da vidimo kakve predloge imate a ja cu vam napisati sta sam sve probao da uradim.
1. Resetova sam bios na default podesavanja i nista;
2. Probao sam u sve jednom pci slotu da je stavim i nista;
3. Na gradickoj svetle adapteri za napajanje zelenim svetlom,i ona se pali sa racunarom ali slike nema.
4. Probao sam sve jedan port na njoj i ne daje sliku.
5. Isprobao sam jos 2 graficke na mom kompu,i obadve rade bez problema.
6. Probao sam da ukljucim i iskljucim CSM u biosu i nista ne daje sliku. ( preko integrisane sam usao u bios pa tek onda podesio sve to i onda prikljuicio ovu graficku)
7. Kada izvadim graficku i vratim na integrisanu sve radi normalno.
8. Probao sam da switch bios na grafickoj ni to nije pomoglo.
9.Jedino sto nisam probao a to je da dok je graficka u pci slotu da flesujem bio na stariju verziju.
Zelim da cujem vase savete i predloge pa ako ne mora da se vrati graficka, voleo bi da zadrzim kod sebe
posto sam novi ovde ajde da pokusam da vam dam sto vise informacija pa da vidimo da li mi ima pomoci. Zelim da se zahvalim svima koji mi budu pomogli ovde ,novi sam na forumu,pa u buducnosti se nadam da cu i ja moci nekom da pruzim pomoc. U pitanju je sledeca graficka kartica Asus Matrix Platinum R9 280X (matrix-r9280x-p-3gd5),uglavnom dobio sam je od drugara posto je on prestao da gejmuje,kod njega smo probali graficku karticu i radi sve bez problema,kada sam je doneo kuci kod mene,i stavio u moj pc,ne daje sliku. Ajde da vidimo kakve predloge imate a ja cu vam napisati sta sam sve probao da uradim.
1. Resetova sam bios na default podesavanja i nista;
2. Probao sam u sve jednom pci slotu da je stavim i nista;
3. Na gradickoj svetle adapteri za napajanje zelenim svetlom,i ona se pali sa racunarom ali slike nema.
4. Probao sam sve jedan port na njoj i ne daje sliku.
5. Isprobao sam jos 2 graficke na mom kompu,i obadve rade bez problema.
6. Probao sam da ukljucim i iskljucim CSM u biosu i nista ne daje sliku. ( preko integrisane sam usao u bios pa tek onda podesio sve to i onda prikljuicio ovu graficku)
7. Kada izvadim graficku i vratim na integrisanu sve radi normalno.
8. Probao sam da switch bios na grafickoj ni to nije pomoglo.
9.Jedino sto nisam probao a to je da dok je graficka u pci slotu da flesujem bio na stariju verziju.
Zelim da cujem vase savete i predloge pa ako ne mora da se vrati graficka, voleo bi da zadrzim kod sebe