Bojne
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 08.03.2025.
- Poruka
- 10
- Rezultat reagovanja
- 4
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5800X & NZXT Kraken 240 RGB White
Motherboard:
Asus Rog Strix B550A
RAM:
2 x Kingston Fury Beast
VGA & cooler:
NVIDIA RTX 3070 8GB OC WHITE
Case:
NZXT H5 Flow White
PSU:
NZXT C750 Bronze 80 Plus
Naime pri samom početku instalacije Windows 11 izbaci mi da moram da instaliram drajvere kako bi prepoznao hardware i nastavio dalje instalaciju.
Konkretno u pitanju je Asus Rog Strix B550A matična i AMD Rzyen 7 5800X procesorom.
Jedini skladišni uređaj na njemu je M2 NVMe Kingston SSD od 500GB na koji i želim da instaliram os.
Porbao sam da skinem sve drajvere sa oficijalnog sajta za moju matičnu. U instalaciji os-a prepozna mi makar jedan drajver od većine za koje kaže da nisu kompatibilni sa mojim hardware-om i kad kliknem install, izbaci mi grešku gde kaže da mi nedostaje medijum sa drajverima.
Konkretno u pitanju je Asus Rog Strix B550A matična i AMD Rzyen 7 5800X procesorom.
Jedini skladišni uređaj na njemu je M2 NVMe Kingston SSD od 500GB na koji i želim da instaliram os.
Porbao sam da skinem sve drajvere sa oficijalnog sajta za moju matičnu. U instalaciji os-a prepozna mi makar jedan drajver od većine za koje kaže da nisu kompatibilni sa mojim hardware-om i kad kliknem install, izbaci mi grešku gde kaže da mi nedostaje medijum sa drajverima.