Silence of the Lambs
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 06.05.2024.
- Poruka
- 37
- Rezultat reagovanja
- 21
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Razzer Ultimate
CPU & cooler:
Ryzen 5 5600 Be Quiet Pure Loop 520
Motherboard:
Gigabyte B450 D3HM
RAM:
32GB Kingston Fury DDR4 3200MHZ
VGA & cooler:
Asus TFU RTX 3070Ti
Display:
Gigabyte G34WQC A 34" 144hz
HDD:
SSD M2 Samsung 2TB x2
Case:
Cooler Master HP500
PSU:
Corsair RM1000i 1000W GOLD 90%
Internet:
Yetel Optics 1000/500
Ja koliko vidim ti od pocetka teme si poceo sa pristupom zali Boze 20E bacenih,u startu naglasavas da je to po tebi sranje.Ne,nego dodju tako neaktivni ljudi koji ne prate tržište,cene,mogućnosti,pa i kad kupe nešto loše nije ništa pogrešno ukazati na grešku da zna za ubuduće,poseti neki forum(ne mora ovaj) posavetuje se i sl.
Ja nemam ništa od toga što je on kupio to,meni ni iz dzepa ni u dzep.Ne vidim ni razlog braniti kupovinu ako si pogrešio.
To naravno da nije realno,ali nema dodirnih tačaka sa temom,i grafikama u vreme majninga.
Bilo bi neralno da si imao onu što brže kopa za isto ili manje para,a da je na stanju u tom trenutku.
Kažem,ne hejtujem nikog nikad,nemam takvo razišljanje.
Mogu i da se odjavim od teme...
Po meni licno ako coveku radi posao i ona zna za cega mu je namenjeno i ako je on zadovoljan super.Otkud ti znas da covek ne prati cene?Samo zato sto ti ne bi uzeo FX konfiguraciju ne znaci da neko drugi nece,to nema veze ni sa forumom niti sa pracenjem cena,u rasponu su i73 generacije i FX procesori slicni cenama na kp,a ako cemo o realnim cenama ne vredi nista starije od 10 godina ni 3000din a kamoli vise.Ali Boze ako se covek uklopio u nesto svoje znaci odgovara mu.Hvatas se tu za neke gramaticke greskice itd.Pa ima dodirnih tacaka jer te grafike ni tad Realno nisu vredile 400E....ne znam ali ti se si se pozvao na Realnu vrednost nekih stvari.Pa da je covek pogresio verovatno bi rekao vratio sam je nazad i cao.Njemu radi posao,zaradjuje mu pare a ti solis muda po internetu idi begaj brate.