Ako si postovao u svastari i broj nije rastao, onda je to sasvim normalno. Te postove ne brojimo.Primetio sam da otkako sam dosao do 91. posta da broj vise ne raste?! zasto?
edit: evo sad se povecao za 1, wtf?
Jedan glas da Grozdan pre vremena dobije status koji zeli
To je taj "900+ zelimo 1024 postova" lobiHoćete da kažete da sam napravio skoro 'iljadu postova koji bi potencijalno mogli biti korisni?! Pa to remeti čitavu koncepciju mojih posjeta forumima
Btw, mogao bih da dobijem određen achievement - "pcaxe addicted" na tačno 3 godine kako sam sa vama
Stvarno pitas zasto ti je obrisano ono smece od slike? Pa zato sto se kosi sa pravilima foruma.zasto je obrisan moj gif .. koji sam postavio pre 3 min ...
+1...Primjetio sam u posljednje vrijeme da ljudi uopšte ne gledaju gdje postavljaju temu!!! Lupe je na prvo mjesto na koje naiđu a mene (kw: mene) to poprilično nervira naročito sada kada je forum totalno pregledan i imamo razdvojene sekcije za komentarisanje, servisiranje i prijedloge za kupovinu...
Ovo mi dođe kao kada počistim dvorište a onda neko dođe i istrese kantu smeća!!
Morash da postanesh chlan sa "PCAXE Member" statusom, i onda imash pristup toj sobi. Da bi upao u tu grupu morash da skupish 90 postova (koji nisu spam ) i da 90 dana budesh chlan na forumu (taj uslov imash).Jedno pitanje, mozda ovde i nije mesto za ovo pa ako sam pogresio molio bih moderatora da prebaci. Ne mogu da postujem odgovor na temu automobili, dok u ostalim temama nemam problema. U cemu je problem?
Hvala
Nema na cemu!Blagodarim na brzom odgovoru ;-)
Sent from my C6603 using Tapatalk 4