• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

    DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Približavanje barijeri od 5GHz sa Noctua-om NH-D14

PCAXE_news

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
28.07.2009.
Poruka
5.782
Rezultat reagovanja
395
Moja konfiguracija


London / Beč, 1. Jun 2010. - Allan Campbell, glavni i odgovorni urednik i osnivač sajta KitGuru.net izabrao je Noctua-in nagrađivani NH-D14 kuler za svoj overkloking test Intel Core i7 875K i Core i5 655K procesora postižući zadivljujuće brzine od 4,8GHz, što je novi svetski rekord za K seriju procesora s vazdušnim hlađenjem.

O ovom kuleru imali ste prilike da čitate i na PCAXE-u u recenziji: Noctua NH-D14 VS Prolimatech Mega Shadow, a u nastavku saznajte šta je Allan Campbell rekao o ovom fantastičnom parčetu hardvera.

„Ovaj kuler je moj favorit, od trenutno dostupnih rešenja na tržištu, bez sumnje i ja sam sa njim postigao rezultate koji su veoma slični onima koji se postižu uz vodeno hlađenje.", rekao je Allan Campbell. „Zasigurno ovaj kuler je veoma moćan i obezbeđuje rezultate koji su nedostižni za druga vazdušna hlađenja, tako da je zadobio moje simpatije i koristiću ga u svakom sledećem ozbiljnom računaru koji budem sklapao."

Opširnije...
 
Poslednja izmena od urednika:
Vrh