Godzilla
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 12.12.2010.
- Poruka
- 745
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Phenom II x4 965 @4ghz sa V6GT
Motherboard:
Gigabyte GA-890GPA-UD3H
RAM:
Exceleram Black Sark 2x2gb 1600mhz
VGA & cooler:
5750 1gb CrossFire (Sapphire i PowerColor)
Display:
Acer AL1916W
HDD:
Western Digital caviar blue 500gb
Case:
Xigmatek Utgard
PSU:
Chieftech CFT 650W
Optical drives:
Samsung 223C
Evo oglasa:
http://cgi.ebay.com/Apple-iPhones-4-32GB-Brand-New-Unlocked-2-/310322149235?pt=Cell_Phones&hash=item4840a43773#ht_1061wt_1030
E sad, ne znam je l ovo prevara? Smrdi mi tu nesto, ali jedan lik oce da se skupi nas deset i da svako uleti za po jedan iPhone i da narucimo... posto dole pise 3500$ za 10 iPhone-a.
On kaze da ne mozemo da se zahebemo, posto eBay garantuje kao, i valjda ako nas zezne, mi dobijamo novac nazad? Tako nesto mi je rekao, ne znam tacno, ali svakako kaze da ne mozemo biti izradjeni.
Sta vi znate o tome, posto ja ne znam bas najbolje kako funkcionise eBay?
http://cgi.ebay.com/Apple-iPhones-4-32GB-Brand-New-Unlocked-2-/310322149235?pt=Cell_Phones&hash=item4840a43773#ht_1061wt_1030
E sad, ne znam je l ovo prevara? Smrdi mi tu nesto, ali jedan lik oce da se skupi nas deset i da svako uleti za po jedan iPhone i da narucimo... posto dole pise 3500$ za 10 iPhone-a.
On kaze da ne mozemo da se zahebemo, posto eBay garantuje kao, i valjda ako nas zezne, mi dobijamo novac nazad? Tako nesto mi je rekao, ne znam tacno, ali svakako kaze da ne mozemo biti izradjeni.
Sta vi znate o tome, posto ja ne znam bas najbolje kako funkcionise eBay?
: 

) Kina,Amerika... sve je to po meni dosta nesigurno
ja licno to ne kupujem, vec samo ovo sto se prodaje po evropi i moze da se posalje za najvise dve nedelje, dok iz kine posiljka moze da traje i do mesec dana i tacno da ti istekne rok da mozes da vratis lovu preko paypala, jer normalno neces da uzmes expres posiljku jer je skupo
vec ovu jeftiniju za koju on navodi da moze da traje i do mesec dana, i tu jos uracunaj i carinu i dodjes na skoro istu cenu, pa ti se rizik ni ne isplati mala je razlika na kraju kad se sve izracuna