Pozdrav svima, imao sam do danas u orionu paket za net opticki 100/10 i pojacao sam ga na 200/20, na speedtestu su takvi rezultati i zadovoljan sam, i uzeo da ga testiram stavio na torentu nesto da se skida, i ima dovoljno seedera ali ne skida mi full brzinom, probao sa steam-a da skinem neku vecu igru isto ne skida full brzinom, u pocetku skida otprilike 11MB/s isto kao i sa 100/10 i nekad ga poveca malo vise i stavio da se skida neki veci fajl oko 100GB i isti slucaj, vrteo ga negde izmedju 10 i 15 i tek posle 20og minuta preuzimanja je krenulo da skida oko 20-23MB/s ali nije konstantno dosta cesto ga spusta na 15 16, i da napomenem probao sam nekoliko torent fajlova i sa svakim je isti slucaj pa me interesuje u cemu moze biti problem, kabal nije, sve je super sto se opreme tice, i na speed testu pokazuje super rezultate bas kakve treba i sve radi brzo surfovanje netom i slicno, samo taj download me muci malo, jer ono ocekujem da ga skida bar 20MB/s jer sam zbog velikog downloada prvenstveno i pojacao paket zato sto dosta preuzimam velikog sadrzaja. Hvala Vam puno