Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Preporuka za COOLERMASTER MasterPulse MH 752 black mogu da se nadju za 68 evra nove na KP
Batali 7.1 koji nema nikakve svrhe na slusalicama niti radi kako treba.
Da, 70e su ali mi je budzet 80e
Imaju dosta pohvala za udobnost i kvalitet zvuka. Samo mi nije bas najjasnije da li su bezicne ili se samo kabl skida iz drugih razloga...
Moj brat pre neki dan uzeo MH751. Veoma su lagane , zvuk je super. Mikrofon moze da se skine , kabl isto moze da se skine radi lakseg prenosenja. Slusalice dolaze u veoma lepom pakovanju + se dobije torbica
Stigle sluske pre par dana i za sada koliko sam ih koristio malo je reci da sam odusevljen. I to samo na mobu, na komp ih jos nisam kacio. Tako su lagane, bukvalno se ne osete na glavi. Juce sam vise od tri sata slusao muziku i apsolutno nisam osetio da mi smetaju i pritiskaju. Pustao 8D i bass boosted muziku, ne verujem kako dobro zvuci. Mozda malo preterujem posto nisam imao slusaluce do sada ali nisam ni primetio nesto da mi smeta u vezi zvuka, da krci, da pucketa kada je volum na max.