Megamind
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 09.02.2017.
- Poruka
- 345
- Rezultat reagovanja
- 74
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 5800X, Noctua NH-D15S
Motherboard:
Asus TUF Gaming X570 Plus
RAM:
G.SKILL 32GB Trident Z Neo DDR4 3600MHz CL16 KIT
VGA & cooler:
Gainward RTX 2080 Super Phantom 8GB
Display:
2 x Iiyama G-MASTER GB2470HSU-B1
HDD:
Samsung 970EVO 1TB + Samsung 860 EVO 500GB + Toshiba P300 2TB
Sound:
Kingston Xyper X Cloud II
Case:
Cooler Master Masterbox MB520 RGB
PSU:
BITFENIX Whisper M 750W
Optical drives:
None
Mice & keyboard:
Corsair K95 Platinum (Cherry MX Brown) & Logitech G502 Lightspeed
Internet:
150/15 SBB
OS & Browser:
Ubuntu Linux, Firefox 4ever
Other:
HP 15-db1115nm laptop
Ljudi treba mi preporuka za neki pozdan servis u Beogradu koji bi mogao da mi pomogne oko sledećeg.
Preko Mađara sam kupio ploču MSI B450 Tomahawk Max. Ploča je počela da za***avava na način koji sam opisao u nekoj od tema.
Uglavnom sa vremena na vreme računar neće da butuje, fanovi vrte na max, svetli LED za CPU. Hard reset, proradi butuje i sve normalno radi. Ploča je išla na reklamaciju, vraćena mi je kao ispravna. Uglavnom ja sam kupio drugu jer nisam mogao da čekam, to se ne dešava sa novom. Takođe sa vremena na vreme mi se desi da i na novoj neće da butuje samo ne svetli CPU led i ne vrte se fanovi, ali svetli boot led, ali to je za neku drugu diskusiju.
Uglavnom hteo bih da nađem neki pouzdan servis da se ljudi bave time, da platim da mi ispitaju ploču i ustanove da li je ispravna ili ne. Ako je ispravna da je prodajem, ako ne da se opet žalim.
Svaki savet dobrodošao
Preko Mađara sam kupio ploču MSI B450 Tomahawk Max. Ploča je počela da za***avava na način koji sam opisao u nekoj od tema.
Uglavnom sa vremena na vreme računar neće da butuje, fanovi vrte na max, svetli LED za CPU. Hard reset, proradi butuje i sve normalno radi. Ploča je išla na reklamaciju, vraćena mi je kao ispravna. Uglavnom ja sam kupio drugu jer nisam mogao da čekam, to se ne dešava sa novom. Takođe sa vremena na vreme mi se desi da i na novoj neće da butuje samo ne svetli CPU led i ne vrte se fanovi, ali svetli boot led, ali to je za neku drugu diskusiju.
Uglavnom hteo bih da nađem neki pouzdan servis da se ljudi bave time, da platim da mi ispitaju ploču i ustanove da li je ispravna ili ne. Ako je ispravna da je prodajem, ako ne da se opet žalim.
Svaki savet dobrodošao