• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Preporuka Za Kvalitetan DP Na HDMI Kabl/Adapter

ninjaa

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
14.01.2021.
Poruka
51
Rezultat reagovanja
16
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 5700x I Asus Tuf Gaming Lc 240
Motherboard:
Gigabyte B550M Aours Elite
RAM:
Kingston Rgb 2x16gb 3200mhz
VGA & cooler:
RX 6700 xt Asus
Display:
LG 29WL500
HDD:
2x M.2 NVME Kingston (1tb i 500gb)
Sound:
Corsair Void Pro RGB I Logitech G933
Case:
Phanteks P350X
PSU:
Chieftec PowerUP 750w
Mice & keyboard:
Razer Basilisk V3 I Razer Blackwidow X Tournament
OS & Browser:
Win 11 64bit
Pozdrav, naime imam problem sa drugim monitorom. Tu temu sam vec pokrenuo na "Servis" forumu i ustanovio da je problem sa kablom, zahvaljujuci clanu sa ovog sajta. Da li neko moze da mi predlozi kvalitetan i dobar dp na hdmi kabl ili adapter, jer vidim da se neki krecu oko 2000din pa na gore. Ovaj sto sam ja kupio je "Linkom" i na njemu ne radi kako treba, mada probao sam i na "Hama" isti slucaj. Adapter koji imam su ovi jeftiniji oko 500-600din na kp-u i na njemu nece cak ni da pokaze sliku kad se upali. Pa sad bih uzeo ili neki drugi kabl ili adapter. Hvala unapred

Sinisavr

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
22.08.2013.
Poruka
1.109
Rezultat reagovanja
1.521
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
GTA V, Fortnite Zver
CPU & cooler:
Intel I5 11400F + Noctua NH-U12S Cromax Black + 5x Noctua Industrial
Motherboard:
Asus TUF Gaming B560-PLUS Wi-Fi
RAM:
2x8GB Kingston DDR4 3600Mhz
VGA & cooler:
RX 580
Display:
Asus VX239H
HDD:
Samsung 870EVO, WD 1TB Blue x 2
Sound:
CREATIVE Sound Blaster Z
Case:
NZXT H440
PSU:
Corsair RM750X
Mice & keyboard:
Logitech MX 518 + Logitech G213 Prodigy
Internet:
Supernova 200-15
OS & Browser:
Windows 10 Pro
Other:
Motorola Edge 40 Neo, Sennheiser HD439, Bose Companion 3
Odakle si? Imam ja adapter koji ne koristim, pa tipa da ti dam da probas, da ne bacas dzabe pare ako nije do toga.

Cika_Kure

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
423
Rezultat reagovanja
450
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5700x 3D, ID Cooling SE-225-XT BLACK
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
KINGSTON Fury 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Biostar RX6700XT 12GB GDDR6
Pozdrav, naime imam problem sa drugim monitorom. Tu temu sam vec pokrenuo na "Servis" forumu i ustanovio da je problem sa kablom, zahvaljujuci clanu sa ovog sajta. Da li neko moze da mi predlozi kvalitetan i dobar dp na hdmi kabl ili adapter, jer vidim da se neki krecu oko 2000din pa na gore. Ovaj sto sam ja kupio je "Linkom" i na njemu ne radi kako treba, mada probao sam i na "Hama" isti slucaj. Adapter koji imam su ovi jeftiniji oko 500-600din na kp-u i na njemu nece cak ni da pokaze sliku kad se upali. Pa sad bih uzeo ili neki drugi kabl ili adapter. Hvala unapred
Napisao sam ti i na toj temi probaj ispravan HDMI kabl (onaj koji je direktno išao iz GPU u monitor) na adapter pa u neispravan monitor, a ovaj "neispravan" kabl probaj direktno u ispravan monitor.

U prethodnoj temi isključili smo opciju da je monitor izvor problema, ovako ćeš testirati i kabl. Ako je i tu sve isto (ne zeza pri direktnom uključivanju, zeza preko adaptera), onda je adapter.

Vrh