Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
taj seagate je dobra cena al zna se desiti da jednostavno otkazu.. ako ti treba nesto pouzdano preskoci ga....wd red su ok al su skuplji..sa hitachi jem imam ok iskustva npr.
Da ne otvaram novu temu, koji HDD od 1TB je sada najbolji bang for the buck? Toshiba P300 ili neki drugi?
WD Red od 2TB mi je vec prilicno mator (iako i dalje radi perfektno) pa bih da ga preventivno zamenim nekim novijim, a ne treba mi vise od 1TB.
Ne mora da bude najjeftiniji, ali mi se ne uzima WD Red od 7600 din ako bas ne moram. Bitno mi je da bude pouzdan i dovoljno brz jer na njega idu i vece igre (Green serija otpada).
Oнда је мени запао неки слабији примерак, колико се сећам кад сам га тестирао брзина је била можда неких 140/140 MB/s +/- 5% сад сам га напунио па је опало. Р300 колико видим може да изгура мало више, мада вероватно зависи од примерка.