David Tomic
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 19.06.2020.
- Poruka
- 26
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
Postovanje dragi clanovi.
Upravo sam se registrovao na forum u nadi da cu dobiti pomoc oko sklapanja novog racunara za igrice najpre za CS:GO jer to jedino igram trenutno.Moj da kazem "budzet" je oko 370 do 410 eura.
Preporucite mi neku konfiguraciju da sklapam sam (pozeljno je bez graficke),jer zelim da kupim samo nove delove,a trenutno ne mogu da kupim graficku karticu.
Ja sam pokusao da sklopim nesto barem da zadovoljim samog sebe, jer sam do sada mucio muku sa starim racunarom koji je imao dual core procesor,ali na zalost taj racunar mi se zapalio pre dva dana jer sam igrao kanter,pa samim tim imam potrebu za novim.
Moje komponente koje sam ja gledao su sledece:
Procesor: AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz cena 12000rsd
Maticna ploca: GIGABYTE AB350M-DS3H V2 AMD, AMD® AM4 cena 8000rsd
RAM: KINGSTON HyperX Fury RGB 8GB DDR4 2666MHz cena 6500rsd
Napajanje: COOLER MASTER MasterWatt Lite 500w cena 7500rsd
SSD:TRANSCEND SSD 240GB, SATA III cena 5999rsd
Kuciste: MS INDUSTRIAL METROPOLIS PRO Midi Tower cena 7500rsd
ili
AEROCOOL CYLON WHITE cena 6400rsd.
Molim za pomoc ako bi nesto moglo da se promeni preporucite.
Takodje bih Vas zamolio da mi kazete da li ova maticna podrzava ovaj ram posto ima RGB na sebi.
Hvala na citanju mog teksta i zelim vam prijatan dan.
Upravo sam se registrovao na forum u nadi da cu dobiti pomoc oko sklapanja novog racunara za igrice najpre za CS:GO jer to jedino igram trenutno.Moj da kazem "budzet" je oko 370 do 410 eura.
Preporucite mi neku konfiguraciju da sklapam sam (pozeljno je bez graficke),jer zelim da kupim samo nove delove,a trenutno ne mogu da kupim graficku karticu.
Ja sam pokusao da sklopim nesto barem da zadovoljim samog sebe, jer sam do sada mucio muku sa starim racunarom koji je imao dual core procesor,ali na zalost taj racunar mi se zapalio pre dva dana jer sam igrao kanter,pa samim tim imam potrebu za novim.
Moje komponente koje sam ja gledao su sledece:
Procesor: AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz cena 12000rsd
Maticna ploca: GIGABYTE AB350M-DS3H V2 AMD, AMD® AM4 cena 8000rsd
RAM: KINGSTON HyperX Fury RGB 8GB DDR4 2666MHz cena 6500rsd
Napajanje: COOLER MASTER MasterWatt Lite 500w cena 7500rsd
SSD:TRANSCEND SSD 240GB, SATA III cena 5999rsd
Kuciste: MS INDUSTRIAL METROPOLIS PRO Midi Tower cena 7500rsd
ili
AEROCOOL CYLON WHITE cena 6400rsd.
Molim za pomoc ako bi nesto moglo da se promeni preporucite.
Takodje bih Vas zamolio da mi kazete da li ova maticna podrzava ovaj ram posto ima RGB na sebi.
Hvala na citanju mog teksta i zelim vam prijatan dan.
Poslednja izmena: