• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Preporuka za dobar paket (net+tv+fiksni)

superaconi

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
07.05.2019.
Poruka
51
Rezultat reagovanja
10
Moja konfiguracija
Pozdrav svima ljudi i ugodan dan vam želim
Zanima me ima li neko od vas u Orion Telekomu da mi kaže kakva im je usluga i brzina?
Dvoumim se između SBBa i Oriona, bio sam pre na SBB(dok se nisam preselio gde nema usluge) i usluga im je bila ekstra međutim su cene napumpali za malu uslugu, dok recimo Orion daje do 500MB/s interneta uz Televiziju i Fiksni(pošto mi treba i to jer se selim) i daju mi TV od 32 inča na sve to za samo 4000din(1000 din prvih 6 meseci koliko sam video) plus 170 TV kanala i internet 30mb/s wifi 500mb/s optika.

Ili imate vi neki lični predlog gde bih mogao uzeti novog provajdera? Trenutno sam kod MTSa ali nemam podršku za bolju uslugu jer sam van grada. Kad se preselim sad u stan blizu centra imaću sve provajdere otvorene da biram pa bih da vidim koji daje najviše za te pare.

Sent from my Samsung Galaxy S10+ using Tapatalk

RedEye Foxxxxx

PCAXE Member
Učlanjen(a)
11.09.2019.
Poruka
200
Rezultat reagovanja
62
Moja konfiguracija
orion i nema dobru reputaciju, sbb je u najvecem broju slucajeva super opcija. ja licno, kad bih birao iznad pomenuta dva, sbb definitivno

mene supernova opsluzuje, samo rijeci hvale :thumb:

superaconi

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
07.05.2019.
Poruka
51
Rezultat reagovanja
10
Moja konfiguracija
orion i nema dobru reputaciju, sbb je u najvecem broju slucajeva super opcija. ja licno, kad bih birao iznad pomenuta dva, sbb definitivno

mene supernova opsluzuje, samo rijeci hvale :thumb:
Hvala za predlog,a koja je realna brzina kod supernove? Recimo ovaj paket gledam

RedEye Foxxxxx

PCAXE Member
Učlanjen(a)
11.09.2019.
Poruka
200
Rezultat reagovanja
62
Moja konfiguracija
pa kod mene je nekih 10ak % manje nego u ugovoru, sto je okej ako pogledam cinjenicu da je kontantan 97, 98% mjesecno. vjerujem da je optika tek jaka :)

mada to je moje iskustvo, najbolje bi bilo do petra marka janka koji internet koriste na toj lokaciji i kako su zadovoljni :D

Sinisavr

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
22.08.2013.
Poruka
1.105
Rezultat reagovanja
1.499
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
GTA V, Fortnite Zver
CPU & cooler:
Intel I5 11400F + Noctua NH-U12S Cromax Black + 5x Noctua Industrial
Motherboard:
Asus TUF Gaming B560-PLUS Wi-Fi
RAM:
2x8GB Kingston DDR4 3600Mhz
VGA & cooler:
RX 580
Display:
Asus VX239H
HDD:
Samsung 870EVO, WD 1TB Blue x 2
Sound:
CREATIVE Sound Blaster Z
Case:
NZXT H440
PSU:
Corsair RM750X
Mice & keyboard:
Logitech MX 518 + Logitech G213 Prodigy
Internet:
Supernova 200-15
OS & Browser:
Windows 10 Pro
Other:
Motorola Edge 40 Neo, Sennheiser HD439, Bose Companion 3
Imaj na umu da je Supernova sad u ratu i da vise ne emituje Sport klub i jos neke kanale.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

superaconi

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
07.05.2019.
Poruka
51
Rezultat reagovanja
10
Moja konfiguracija
Ma meni je to najmanje bitno ali ne znam moge sam video da pljuju po Orionu