Izgleda mi dobro.. Sta kazes na ms kucista sa 3 ventilatora napred?Moja preporuka. Posedujem ovo kuciste.Matrexx 55 Midi Tower kućište bez napajanja providna stranica Deep Cool
Prednja i bočna stranica od 4mm kaljenog stakla. Optimalan protok vazduha je zagarantovan - veliki usisi sa obe strane prednjeg panela, izduvi pozadi i sa gornje strane. Podržani hladnjaci za tečna hlađenja - 120/ 140/ 240 (sa gornje strane), 120 pozadi, 120/ 240/ 360 napred. Podržani venti...nova.co.rs
Koji model konkretno?Izgleda mi dobro.. Sta kazes na ms kucista sa 3 ventilatora napred?
Ovaj ms Prism..?Koji model konkretno?
Ili ovaj aquaris pro?Koji model konkretno?
Ovaj ms Prism..?
Sto samo ta dva? Izgledaju mi okej ova kucista druga..?
Od MS-a samo Titan II PRO ili MS Cylops V.
Ima filtere i gore i dole (napajanje). Airflow odlican. Jedina mana je sto nema PSU Shroud to mi se ne svidja.@MihailoA21 Kakva je ventilacija u tom Deepcoolu? filtere ima li?
Ne znam to da pravim a i ne znam nikog ko to pravi... Mrzi me Ja sam namerno hteo bez ventilatora jer ne volim te vent sto dolaze sa kucistem jer su obicno neki bezveze koji zuje ili su tu samo da svetle.... Planiram da menjem kuciste uskoro. Mislio sam da napravim nesto ovako sa NZXT H510/ Elite i Noctua NH-D15 chromax.black sa belim coverima :To moze da se napravi nije problem.. Gledam i ja nesto da uzmem da bacim ovog MSa vise..
Mada ovom mora da se dokupuju i ventilatori.. :/
+ puknu jos 60e za ventilatore da bi spustili temp. za 3 celzijusaAko ne planiraš ozbiljno da overklokuješ komponente ne vidim razlog što bi se uopšte obazirao na airflow, ni ti, a ni ostali.
Prečesto se to potencira a potpuno je bespotrebno baviti se time, pogotovu kad se kupuju kućišta od €100+ da bi se vozile konfiguracije na defaultu.
Ne znam to da pravim a i ne znam nikog ko to pravi... Mrzi me Ja sam namerno hteo bez ventilatora jer ne volim te vent sto dolaze sa kucistem jer su obicno neki bezveze koji zuje ili su tu samo da svetle.... Planiram da menjem kuciste uskoro. Mislio sam da napravim nesto ovako sa NZXT H510/ Elite i Noctua NH-D15 chromax.black sa belim coverima :
Normalno je da neces da cujes ventilatore kad to tvoje kuciste ima izolaciju kao fasada na kući. Možeš da staviš najogre zujavce nece se cuti + na sve to ih drzis na 900RPM koliko se secam... Naravno da se neće čuti posto su novi ali za koji mesec, godinu hoće. Sigurno nisu tisi od BioniX P12 ventova... Nebo i zemlja. I sigurno BioniX bolje izbacuju/ubacuju vazduh nego ti MS.Ja imam MS BLACK WIDOW kuciste, i ventilatori koji su dosli uz njega uopste ne zuje, ne cuju se... ne pricaj napamet... PC Burazer ja imao tog TT pre, i vadio sam iz njega i paucinu...
Mihailo ti bez 6-pinca koristis graficku ? Kako se vi igrate i mislite da ste pametniji od proizvodjaca...
Pogledaj prvi post...Najlakše bi bilo da kažeš do koliko novca možeš da izdvojiš za kućište pa će ljudi dati kvaliteten odgovor.
To je 160mm max visina cpu kulera.. Treba mi 165.. Sta mislis o ovom fantech?