Sale
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 05.11.2009.
- Poruka
- 197
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 8300 (Intel i3 540 3.07ghz)
Motherboard:
Gigabyte GA-990AX-UD3 (Gigabyte P55A-UD5)
RAM:
2x4gb DDR3 Vengeance 2000Mhz (2x2gb DDR3 HyperX 1600MHz)
VGA & cooler:
ATI Radeon Gigabyte saphire R9 270x 2gb gddr5 256bit (Sapphire HD5750 ATI Radeon 1gb GDDR5)
Display:
24' HP z24n (23" Dell 23L40)
HDD:
1x ssd kingston 240gb UV400, 1xSeagate baracuda 2tb 7200rp, 2x Seagate 320GB 7k 16MB SATA300
Sound:
Edifier 2.1 (Blueberry 2.1)
Case:
Aerocool phantom II (Raidmax BlackStorm)
PSU:
Raidmax 635w (Lotus 600w)
Optical drives:
LG DVD
Mice & keyboard:
Lgoitech G502 (A4Tech X7 i Logitech G105 keyboard)
Internet:
VIP
OS & Browser:
Windows 7 64bit ultimate
Other:
Webcam logitech c615
Pucajte
Naravno, da sam malo bacio pogled po internetu oko dostupnih kucista, imate i poll, ali opet, mi ipak trebaju misljenja ili iskustva.
Krajnji cilj mi je da kupim neko nzxt i700, ali to kuciste je preko 150e, ali trenutno ne zelim toliku sumu da izdvojim pa mi je potrebna neka "privremena" alternativa dok ne dodjem do toga.
Prvo i najvaznije, kuciste koje imam sada (neko antecovo) je premalo za moju grafiku i ne zelim da ga unistavam da bih nabio na silu xD
takodje je stari komp sa i7 4770, 16gb rama 2 ssd +3 hdd, verovato bih izbacio 1 hdd, a grafika je r9 270x
napajanje je super flower 600w modularno, tako da mi kuciste sa napajanjem nije potrebno, ako nije bas neka ponuda kao (link) ---> Falcon Kućište C903 sa napajanjem 750 W modularno | Tehnomanija
sta mi je potrebno da kuciste ima
izgled mi je jako bitan i ne zelim da ima vidljive otvore za dvd, zapravo moze i da nema prostora za dvd
kaljena stranica full glass (ne deo stranice, ne plastiku, ne mrezicu)
prednja strana moze biti kaljeno staklo, moze biti mrezica(ali samo ako mnogo dobro izgleda) i moze biti ne providna, ali da ima dobar airflow i kvalitetan rgb
====================================================================================================================================================
manje vise od opcija
type C port je veliki plus
dust filteri su okej, ali ne neophodni
prostor za montazu vodenog hladjena je takodje plus, ali ne neophodno
kable menagement, bar neki minimalan cisto da se sakriju 2-3 kabla, nista ozbiljno nije must to have
i ventilatori ne moraju da budu ukljuceni u kuciste
Imam na umu da je u pitanju najnizi rank kucista, takodje ventilatori koji dolaze sa tim kucistima su smece ili jako blizu toga, tako da mogu vremenom da dokupim neke bolje argb ventove sa duzim vekom trajanja.
Ali da kazem da mi je bitniji izgled i kvalitet od prakticnosti.
Nadam se da ce se naci nesto?
P.S. Bitno je da je dostupno (na stanju) i ako mozete da ostavite link do prodavca.
Hvala
Naravno, da sam malo bacio pogled po internetu oko dostupnih kucista, imate i poll, ali opet, mi ipak trebaju misljenja ili iskustva.
Krajnji cilj mi je da kupim neko nzxt i700, ali to kuciste je preko 150e, ali trenutno ne zelim toliku sumu da izdvojim pa mi je potrebna neka "privremena" alternativa dok ne dodjem do toga.
Prvo i najvaznije, kuciste koje imam sada (neko antecovo) je premalo za moju grafiku i ne zelim da ga unistavam da bih nabio na silu xD
takodje je stari komp sa i7 4770, 16gb rama 2 ssd +3 hdd, verovato bih izbacio 1 hdd, a grafika je r9 270x
napajanje je super flower 600w modularno, tako da mi kuciste sa napajanjem nije potrebno, ako nije bas neka ponuda kao (link) ---> Falcon Kućište C903 sa napajanjem 750 W modularno | Tehnomanija
sta mi je potrebno da kuciste ima
izgled mi je jako bitan i ne zelim da ima vidljive otvore za dvd, zapravo moze i da nema prostora za dvd
kaljena stranica full glass (ne deo stranice, ne plastiku, ne mrezicu)
prednja strana moze biti kaljeno staklo, moze biti mrezica(ali samo ako mnogo dobro izgleda) i moze biti ne providna, ali da ima dobar airflow i kvalitetan rgb
====================================================================================================================================================
manje vise od opcija
type C port je veliki plus
dust filteri su okej, ali ne neophodni
prostor za montazu vodenog hladjena je takodje plus, ali ne neophodno
kable menagement, bar neki minimalan cisto da se sakriju 2-3 kabla, nista ozbiljno nije must to have
i ventilatori ne moraju da budu ukljuceni u kuciste
Imam na umu da je u pitanju najnizi rank kucista, takodje ventilatori koji dolaze sa tim kucistima su smece ili jako blizu toga, tako da mogu vremenom da dokupim neke bolje argb ventove sa duzim vekom trajanja.
Ali da kazem da mi je bitniji izgled i kvalitet od prakticnosti.
Nadam se da ce se naci nesto?
P.S. Bitno je da je dostupno (na stanju) i ako mozete da ostavite link do prodavca.
Hvala