suba
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 16.04.2009.
- Poruka
- 403
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-7700K @ 4.7GHz :: Raijintek Ereboss
Motherboard:
Asus Z170-A
RAM:
G.Skill Trident Z 3200 MHz C16 DDR4 16GB(2x8)
VGA & cooler:
MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB
Display:
Ergolynx Dual VESA Monitor Arm :: Dell P2414H AH-IPS :: Benq Zowie XL2411
HDD:
Samsung EVO 850 250GB :: 3 x 1.5TB Samsung F2 EcoGreen :: 4TB WD Red
Sound:
Asus Xonar Essence STX (2xLME49720NA) :: Bower & Wilkins DM570 & Technics SU-V90D :: Philips SHP9500
Case:
Phanteks Enthoo Pro :: 4x Noctua NF-A14 :: 1x Phanteks PH-F140SP :: 1x Phanteks PH-F200SP
PSU:
EVGA SuperNOVA 850 G2
Mice & keyboard:
Zowie ZA11 :: Zowie G-SR :: Cooler Master Quickfire TK Cherry MX Blue
Internet:
Ikom 100/3 :: Asus RT-AC55U
OS & Browser:
Windows 10 Pro x64
Other:
Dell XPS 15 L502x
Skoro mi crko mis ( Steelseries Sensei ) i resio da ga otvorim u nadi na nadjem kvar i nasao sam ga. Problem je u kablu koji je pukao na jednom mestu i mis se povremeno gasi s'vremena na vreme. Narucio sam nov kabl sa neta od misa Steelseries Kinzu medjutim kad mi je stigao kuci kada sam pokusao da ga zakacim na Sensei-a mis uopte ne radi. E sad primetio sam jednu stvar a ona je prikazana na slici iznad. Zice koje udu u ovaj beli konektor idu drugacijem redoledom nego kod ovog novog kabla koji sam uzeo. E sad jel moguce izmenjati ove zice kao sto su na orginalnom kablu i tako i poredjati. Verujem da postoje neka "klešta" koja mogu da izbace zice iz ovih konektora i da se ponove postave po zelji samo sto ne znam kome da se obrati po tom pitanju. Cimao sam komsiju elektricara medjutim on nije mogao da mi pomogne sa ovim problemom.
Evo i slicice sa orginalnim kablom i gde je on pukao. Verujem da je moguce i ovaj problem resiti nekim lemljenjem ili sta vec. Evo i slicie
Ukoliko neko moze preporuciti neki servis ili neku osobu koja ovo moze da uradi bio bih zahvalan.
Evo i slicice sa orginalnim kablom i gde je on pukao. Verujem da je moguce i ovaj problem resiti nekim lemljenjem ili sta vec. Evo i slicie
Ukoliko neko moze preporuciti neki servis ili neku osobu koja ovo moze da uradi bio bih zahvalan.