CyberKuryber
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010.
- Poruka
- 39
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus M5A97 R2.0
RAM:
4x4Gb Silicon power @ 1600MHz
VGA & cooler:
R7 370 4Gb
Display:
Acer S240HLbid
HDD:
2X1Tb WD+250Gb SSD
Sound:
On board
PSU:
Cooler master 700w
Internet:
ADSL
OS & Browser:
XP,Win7,Ubuntu
Pozdrav ljudi imam jedan "veliki" problem,pre neki dan sam prodao coveku Athlon 5000+ koji sam koristi na drugom kompu nekih 2 godine i za to vreme je procesor radio perfektno,temp u idle oko 40 u fulu oko 50-55 na gigabitovoj m52l-s3p ploci i za te 2 godine nikada nije ni zastuco`.E sad taj covek kojem sam ga prodao se zali da mu se komp gasi usled pregrevanja,na idlu mu radi na 50 a kada ga optereti prelazi 75 stepeni u roku od 2-3 minuta i ugasi se komp,njegova konfiguracija je:
MB biostar NF520-A2
PS frontier 400w
ostalo mislim da nije toliko bitno,kod mene je procesor radio perfektno a sada ispada da sam mu ja prodao pokvaren proc,i da dodam kuler je fabricki i kuciste je otvoreno tako da to otpada i pasta je nova stavljena...pa ako neko mozda zna u cemu bi mogao da bude problem...HVALA UNAPRED.
MB biostar NF520-A2
PS frontier 400w
ostalo mislim da nije toliko bitno,kod mene je procesor radio perfektno a sada ispada da sam mu ja prodao pokvaren proc,i da dodam kuler je fabricki i kuciste je otvoreno tako da to otpada i pasta je nova stavljena...pa ako neko mozda zna u cemu bi mogao da bude problem...HVALA UNAPRED.