ma dal si realan brate, nasmeja me slatko.mozda neki mame emulator ali je i to veliko pitanje.
nije ti to komp za igre.
far cry sam igrao sa geforce4 i starim celeronom na 1.7,tako da ce moci i on a carbon ce verovatno seckati...Daj bre ilbb pa zezamo se ali ipak smo pokusali da pomognemo. Jeste smesna konfiguracija. Juce gledam ta njegova graficka je slabija 450% od moje stare HD 6770 o cemu pricamo Sta moze sa tim da pokrene. ali eto predlozio sam jer smatram da ce to moci jer su to neke prve igre koje sam igrao i koje su mi ostavile jak utisak.
Takodje pored Tomb Raidera koje sam predlozio moze da se proba:
Medal of Honor Allied Assault,
Medal of Honor Pacific Assault,
Need For Speed Carbon,
mozda FAR CRY 1 (mozda)
Return to Castle Wolfenstein
Call of Duty 2
Call Of Duty 4 Modern Warfare
dodacu jos neku ako se setim
Nema potrebe za arogancijom i ja sam samo zeleo da dam predlog a to dal neko misli ozbiljno ili ne, nisam baba VangaStvarno? Moze mame emulator na taj racunar? Zar zaista mislis da sam bio ozbiljan. Hteo sam reci da mu je PC office racunar i to onaj slabije klase. No naravno nemaju svi novac da kupe ono sto zele. Malo smo se nasalili ali nismo ostavili coveka bez pomoci...
Sve igre koje valjaju i koje vredi igrati,ti mozes pokrenuti sa tom konfiguracijom.Sto se tice novijih igara,jednostavno nije vredno truda pored igara koje su izlazile izmedju 2000 i 2010...Uspeo sam da pokrenem i gta 4 i black ops 2 tako da ono,igrao sam skyrim sta sve nisam igrao