Bukvalno plug and play, i sve full U sustini nemam potrebu za snimanjem tako da cu to ovih dana instalirati mrzi me odmah ^^.Ako ti je out of the box sve ok sa skype snimkom, to je to. Probaj jos snimanje u HD pa vidi kako izgleda snimak.
Za 3k nema bolje web kamerice, mada i ponuda je nikakva kod nas pa ni nemas neki veliki izbor.
Nema na cemu.
Pazario sam vec c270 Koliko sam iscitao po netu uz fallenov nagovestaj, ista kamera kao c310 Sasvim je dobra i u mraku (uz naravno osvetljenje televizora). Ja zaista ne vidim poentu ici na bolju kamericu od ove za skype call.Moze i neka jeftinija ako je osvetljenje dobro, ako nije, ni c310 nece biti dovoljno dobra.
Shang TsungJa sam koristio obe - 270 i 310. Opšti utisak je da 310 ima bolji video i da bolje snima u mracnim prostorijama.
verovatno ima neki spoj. ne vredi se bakcati sa tim.Pozdrav DA NE POCINJEM NOVU TEMU momci .Kupio sam c310 poslusao sam vase savjete a i korisnik sam dugogodisnji logitech periferije jer mi je prije 3 dana nastao problem sa c270 kamerom .samo bude bijel ekran i kad je kvrcnes nekoliko puta slika dodje ali isto tako i nestane poslije nekog vremena .Nisam amater oko pc opreme a nisam ni neki mag kompijuterski ali ovakav problem sa kamerom do sad nikad nisam imao.Kupio sam drugu ali eto opet da vidim moze li se sta za staru uraditi a ako ne kanta je uvijek tu .Hvala.
Iskreno slicno mislim a po svemu sudeci ce na kraju kanta raditi. Eto da se malo prokomentarise jer je mozda neko imao slican problem pa ga je nekako rijesio .Nikad se ne zna.verovatno ima neki spoj. ne vredi se bakcati sa tim.