Imam H81 plus maticnu, i5 4570, 8gb ddr3. Za sada imam r7 250 2gb graficku jako staru. Moje pitanje je koje bih napajanje morao da stavim da bih mogao da ugradim rog strix gtx 1060 6gb. Budzet mi je do nekih 7 hiljada dinara.
Koja je razlika izmedju mwe white i mwe white v2? Vidjam dosta tih v2 na kpCooler Master MWE White 500W MPE-5001-ACABW-EU
Uporedite cene iz više prodavnica odjednom i uštedite. Osnovne karakteristike Tip Active PFC ATX standard 12V v2,52 Snaga 500 W Efikasnost 85% Vrsta kablovwww.eponuda.com
Nači, nisam pogrešio.Taj system power 10 nije se proslavio nakon solidne 9ke.Svakako je bolje system power 9.
Ne bi ga preporučivao pre cwt platforme koji koriste termaltake bm2,msi abn,a tek ne pre CM mwe v2 koji je ispred svih.
Tako da verujem u tom budzetu ima boljih opcija.
Pošto su na zadnjim lagerima verovatno ih više nece biti još malo kad pričamo oko te cwt platforme,bm2 vidim da nestaje,adata pylon je odavno nestala,msi vidim da još ima.
Što se tiče mwe pitanje je dokle ce i on biti,i očekujem lošijeg naslednika koji je verovatno skuplji jer je vrv atx 3.0.
Dokle je mwe u igri je pravi izbor.