Naslednik je g400,ali je ocajan.Lose lezi u ruci,jako cudna i previse glatka plastika,ni nalik kvalitetu mx518.Ja trenutno koristim g500 uzeo pre neki dan u game-s u i platio oko 6000k,snizenje sa 8 i neso ili 9.Inace imas g500 na kupujem prodajem za male pare a mozes da uzmes i g5,sve ti je isti oblik samo neki ima ovo a neki ono.Nisu neke razlike,g500 je tu najjaci sto se tice njih ali ce te i g5 fino posluziti.Inace sam i ja ljubitelj mx518 ali sam jako cesto koristio i razer deathadder koji je perfektan.Medjutim sad je DA 2013 oko 8000 sto je cisto bacanje para.To ti je to,juri polovan g500 ili g5 ili uzmi nov g500 i trajace ti min 3-5 god ako ne i viseKoji miš posle MX518? Počinje da mi otkazuje poslušnost a obožavam ga i ne bih ga menjao ali moram.. Nisam alergičan ni na druge marke ako je dobar kvalitet. Tj. kvalitet je primaran zapravo, iako sam imao loše iskustvo sa Razerom pa sam nekako bojažljiv.. Ima li 518 naslednika?
Ovaj?Da ne otvaram novu temu, imate neki predlog za misa, treba drugaru za LOL? Ja se ne razumem u to uopste sta treba za tu igricu, samo recite sta valja za to Cena manje vise nije bitna, ali da ne bude baas preterivanje sa cenom
Realno ovo je sada najbolja kupovina, jer je cena smesna, a mis stvarno dobar.
G700 il G700S Wireless + king size + dobarTreba da mi ruka nalegne malo više, tipa MX500 što je bio.
g500 logitechSad sam ga uporedio sa mojim G3, skoro pa isto miš.... s tim što je Sensei Raw par milimetara duži.
Elem, ubija me ruka, mali je taj G3, ja sam ga uzeo posle MX300 jer je bio savršen za Quake. Pošto već jako dugo vremena ne igram ništa, samo radim za kompom, treba mi neki
opušteniji i veći miš. Treba da mi ruka nalegne malo više, tipa MX500 što je bio. Imate ikakve ideje za mene?
Na MX518 isti slucaj, krcanje me je nerviralo prvih par dana. Onda sam ga rastavio i malo spljostio zicu koja pravi otpor i taj zvuk, rezultat intervencije je odlican. Neki izvade tu zicu, ali onda nema "stepenica".na sadašnjem G3 na primer ima wheel koji krči ko karneval.
Mnogo je zanimljivije dati 70 evra na nov miš.Na MX518 isti slucaj, krcanje me je nerviralo prvih par dana. Onda sam ga rastavio i malo spljostio zicu koja pravi otpor i taj zvuk, rezultat intervencije je odlican. Neki izvade tu zicu, ali onda nema "stepenica".
"ali u praksi su nam se znojili prsti i klizali po desnoj strani miša gde se sjajna plastika nalazi." ovo je meni dealbreaker.