Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
@bleyach
U petak sam ga tek poslao pa je naisao vikend, ocekujem da mi javi ove nedelje.
U pitanju je crni Wireless Kontroler with Transforming D-pad + Play & Charge Kit, zato mi je ispao skuplje.
7300 sa postarinom. Igrao sam sam malo i MK9 na izdignutom d-pad-u i odlicno reaguje, registruje svaku magiju, fintu, a kad je d-pad supsten kao sto je na regularnom malo je teze potrefiti uglove. Gamepad registruje dugmice nenormalno brzo.
@seizmos
Vidis, to mi nije palo napamet da pogledam, gde to mora da pise? Na proizvodu ili negde na kutiji, mada kutiju moze da svirne drugu. Javi gde to da proverim ili da mu kazem pre nego sto mi posalje nazad.
Hvala!
Nisu refabrikovani. Stigao mi danas nov kontroler. Dobavljaci kazu da se to skripanje analoga javlja, ali tek posle godinu, godinu ipo koricenja. Meni se javilo posle sat vremena. Jos negde procitam da cu ovi novi stikovi kod kontrolera sa transforming D-pad-om bolji.
Verovatno sam baksuz. Ako se desi opet, oprosticu se od garancije, otvoricu kotroler i podmazati. Inace PES14 sam igrao na tastaturi, ali od kad sam provalio kako ide na gamepad-u tastaturu ne pipam vise.
Na top player igram i na tastaturi sam drao komp sa Milanom. Bio sam uskracen za driblinge, ali sam normalno izvodio slobodne udarce. Na 2, 4, 6, 8, NUM sam namestio desni analog i tako sam resavao smer.
Mogao sam da igram, ali sada je vec mnooogo lakse. GTA IV, vozikam se po gradu koristeci trigere sa gamepada i mnogo lepse moze da izlgeda voznja dok na pucanje nema sile da se naviknem. Cim izadjem iz auto hvatam se za misa