Milos88_vkbgd
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 04.12.2009.
- Poruka
- 220
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel CoreDuo E6500, 2.93GHz
Motherboard:
Gigabyte GA-P41T-D3
RAM:
Kingston HyperX Genesis 2x2GB DDR3 KIT, PC1600
VGA & cooler:
ATI Radeon HD 5670, 1GB GDDR5
Display:
SAMSUNG 940 B
HDD:
WD 200GB SATA I & WD 500GB SATA II
Sound:
Integrisana
Case:
Chieftec Bravo BX
PSU:
Chieftec 500 W
Optical drives:
Pioneer DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech UltraX
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate x64
Other:
Cooler Master Clear look x 2 & Arctic Cooling F8 PRO, Mugen 2 CPU Cooler
Pozdrav dragi drugari.
Planiram da kupim Gigabitni Switch i da ga povezem sa vec postojecim Wi-Fi ruterom i ADSL ruterom. Trenutno koristim 2 kompa zicno povezana sa Wi-Fi ruterom i Laptop preko Wi-Fi rutera. Napravio sam da mogu da sherujem podatke na svim kompovima, odnosno uredjajima, ukljucujuci i one povezane bezicnim putem. Kabl iz WAN porta na Wi-Fi ruteru povezan je sa LAN portom na ADSL ruteru zbog Interneta. Da li bi neko mogao da mi objasni ili nacrta shemu, sto bi bilo najbolje, ako vas ne mrzi, kako da povezem postojecu mrezu sa Gigabitnim 8 portnim ruterom, tako da mi i dalje ostane omoguceno Sharovanje (deljenje) fajlova i preko kompova povezanih zicom, kao i preko ovih bezicnim putem.
Veliki pozdrav za sve clanove PC AXE foruma.
Ovako nesto. Pogledajte u Attachmentu.
Planiram da kupim Gigabitni Switch i da ga povezem sa vec postojecim Wi-Fi ruterom i ADSL ruterom. Trenutno koristim 2 kompa zicno povezana sa Wi-Fi ruterom i Laptop preko Wi-Fi rutera. Napravio sam da mogu da sherujem podatke na svim kompovima, odnosno uredjajima, ukljucujuci i one povezane bezicnim putem. Kabl iz WAN porta na Wi-Fi ruteru povezan je sa LAN portom na ADSL ruteru zbog Interneta. Da li bi neko mogao da mi objasni ili nacrta shemu, sto bi bilo najbolje, ako vas ne mrzi, kako da povezem postojecu mrezu sa Gigabitnim 8 portnim ruterom, tako da mi i dalje ostane omoguceno Sharovanje (deljenje) fajlova i preko kompova povezanih zicom, kao i preko ovih bezicnim putem.
Veliki pozdrav za sve clanove PC AXE foruma.

Ovako nesto. Pogledajte u Attachmentu.
Prilozi
-
86,3 KB Pregleda: 466
Poslednja izmena od urednika: