KoE ovako ljudi,sklapam računar za gaming,kupio sam ryzen 1600,matičnu gigabyte B450 aorus elite,240 ssd biostar neki najjeftiniji čisto da metnem sistem na njega da radi lagano i pristojno gaming kućište sa dobrim Air Flow sistemom koje sam našao za male pare lol. E sad muci me jedna stvar,ram koji da kupim išao sam na varijantu Dual Chanel 8+8 gb, ali me zanima frekvencija rama našao sam dve pločice još su RGB po finoj ceni od 11k ali su 3200 mhz,ali malo sam istraživao i naišao sam na to da mi frekvencija od 3200 mhz neće raditi sa tim procesorom pa me zanima sta da radim jer sam video da je neko napisao maks da taj procesor podržava maks memoriju od 2933 mhz pa ako bi mi neko rekao sta od rama da stavljam unutra a da nije preskupo a da je odlično za gaming.Sledece,našao sam grafičku na emmi prodavnici koja košta 24k a radi se o rx 590 red devil verziji koja je po mom mišljenju dosta solidna za gaming ali me zanima da li postoji nesto bolje za 24k a da je novo,i jedna preporuka koje napajanje da stavim unutra, HVALA SVIMA UNAPRED I SVE NAJLEPŠE U 2020