Vesa
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 13.02.2017.
- Poruka
- 2
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima, imam par pitanja za cenjene clanove:
- porucio sam po prvi put nov lap-top iz radnje, u samoj specifikaciji kazu da se dobija win10 uz racunar,
zanima me da li cu ja trebati da instaliram OS ili je on vec instaliran,
a ako je vec instaliran da li cu dobiti aktivacioni kljuc jer danas sutra sigurno cu raditi neki reinstall OS.
ovo je: SPECIFIKACIJA
- posto sam dugogodisnji korisnik win7, jbg mator covek pa kad naviknem na nesto tesko mi da menjam,
verujem da ce mi sada biti pakao na win10 dok se ne naviknem
da li programi koji su bili na win7 mogu da budu i na win10,
konkretno mislim na ACDSee10, PS CS6, Camtasia, Office mi je 2007?
- da li je dovoljan Microsoft Security Antivirus kao zastita ili mora jos nesto uz to i ako moze neka preporuka dobro bi dosla?
Unapred zahvalan novi clan i ujedno se izvinjavam ako nesto nisam uradio u skladu sa pravilima,
nisam znao gde da postavim ovo jel u svastari ne mogu da otvorim novu temu.
- porucio sam po prvi put nov lap-top iz radnje, u samoj specifikaciji kazu da se dobija win10 uz racunar,
zanima me da li cu ja trebati da instaliram OS ili je on vec instaliran,
a ako je vec instaliran da li cu dobiti aktivacioni kljuc jer danas sutra sigurno cu raditi neki reinstall OS.
ovo je: SPECIFIKACIJA
- posto sam dugogodisnji korisnik win7, jbg mator covek pa kad naviknem na nesto tesko mi da menjam,
verujem da ce mi sada biti pakao na win10 dok se ne naviknem
da li programi koji su bili na win7 mogu da budu i na win10,
konkretno mislim na ACDSee10, PS CS6, Camtasia, Office mi je 2007?
- da li je dovoljan Microsoft Security Antivirus kao zastita ili mora jos nesto uz to i ako moze neka preporuka dobro bi dosla?
Unapred zahvalan novi clan i ujedno se izvinjavam ako nesto nisam uradio u skladu sa pravilima,
nisam znao gde da postavim ovo jel u svastari ne mogu da otvorim novu temu.