Potpuni Laik
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 11.10.2020.
- Poruka
- 4
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima koji su odvojili vreme za ovu temu.
Kao što u naslovu piše potreban mi je kompjuter za rad, najviše u Revit-u.
Kao što mi korisničko ime kaže potpuni sam laik.
Sve što bih možda mogla da iskoristim je staro kućište Chieftec Dragon DX-01B-D-U
Ne zanimaju me svetleći signali i super dizajn, to može da dođe na red kasnije kad počne da mi se vraća investicija.
Nevezano za ovaj budžet izbor monitora sam svela na tri modela, pa bi mi značilo i da me tu neko posavetuje.
1. Samsung U28E590E
2. Lenovo L27q-30 - 65FCGAC1EU
3. PHILIPS monitor 4K UHD LCD - 276E8VJSB
Inače, pročitala sam dosta tema na ovom forumu i samo sam se dodatno zbunila. Bila bih vam zahvalna da me ne savetujete da dalje čitam, jer, najiskrenije, nemam baš toliko vremena da se tome posvetim.
Unapred hvala svima koji će izdvojiti svoje vreme i znanje da mi pomognu.
Kao što u naslovu piše potreban mi je kompjuter za rad, najviše u Revit-u.
Kao što mi korisničko ime kaže potpuni sam laik.
Sve što bih možda mogla da iskoristim je staro kućište Chieftec Dragon DX-01B-D-U
Ne zanimaju me svetleći signali i super dizajn, to može da dođe na red kasnije kad počne da mi se vraća investicija.
Nevezano za ovaj budžet izbor monitora sam svela na tri modela, pa bi mi značilo i da me tu neko posavetuje.
1. Samsung U28E590E
2. Lenovo L27q-30 - 65FCGAC1EU
3. PHILIPS monitor 4K UHD LCD - 276E8VJSB
Inače, pročitala sam dosta tema na ovom forumu i samo sam se dodatno zbunila. Bila bih vam zahvalna da me ne savetujete da dalje čitam, jer, najiskrenije, nemam baš toliko vremena da se tome posvetim.
Unapred hvala svima koji će izdvojiti svoje vreme i znanje da mi pomognu.